Jump to content

Βοηθεια για tv-tuner lifeview pci trio

JIM80

Recommended Posts

γειά σου, εγώ έχω αγοράσει αυτήν που έχω και φωτογραφίες επ ευκαιρία αποριών μου. πήγαινε εκεί που λέει ψηφιακή ζωή, στο θέμα (δεύτερο επείγον θέμα). εμένα τους είπα να μου βάλουν μια κανονική στον υπολογιστή και τελικά μου εβαλαν εξωτερικό tv tunel με ενα εξωτερικό movie box΄από το οποίο μπαίνουν ολα τα βίσματα που επικοινωνουν με υπολογιστή και τηλεόραση μεσω σκαρτ. προβλήματα είχα πεταγε τους οδηγους. και έφερα τεχνικό εδώ σπίτι και μου εγκατέστησε ξανά τους οδηγούς. τώρα δεν μου τους πεταει.

και εγώ όλο απορίες είμαι, την πήρα για να καταγράφω από μικροκαμερα στον υπολογιστή μου, βαζοντας και εναν μεγαλο σκληρο δισκο γι αυτήν την δουλειά. τώρα αν μπορώ να ρωτήσω και εγώ μιας και έχω το σύστημα το pinnacle studio greek πως βλέπω τηλεόραση? δεν μπορώ να το καταλάβω ουτε αυτό. βλέπω που λετε τετοια και απορησα. μήπως με αλλου είδους κάρτες πίανεις τηλεόραση; αφού κάρτα tv λέγεται και το δικό μου σύστημα, απλώς είναι εξωτερικό tv tunel.

το μονο που καταφερα μεσω αυτου του movie box είναι να βλέπω στην τηλεόραση την εικόνα του βιντεου μου που συλλαμβάνω απο καμερα. τιποτ αλλο. δεν ακουω ουτε ήχο από την τηλεόραση. μόνο από τον υπολογιστή μου ακουω τον ήχο του βίντεο. τώρα δεν ξέρω μήπως και είναι φυσιολογικό και έτσι πρεπει νάναι ή φταίει το movie box και χρειάζεται να τους το πάω πισω.

οσο για τον ήχο που λες, και εγώ με ασύρματη καμερα, αντιμετωπιζα εναν ήχο σαν να περναει τραίνο. νομιζα ότι εφταιγε η καρτα ήχου. αλλά τελικά επειδη πήρα ενσυρματη μετά είδα ότι εκει ο ήχος είναι καλός. δεν κάνει εκείνο το πράγμα που γινοταν με την ασύρματη. τώρα άλλες λειτουργίες δεν ξέρω να τις χειριστώ, διαβαζω ένα που είχε η εγκατασταση ενημερωτικό αλλακαι εκεί δεν τα λέει καλά. αλλά τέλος παντων. τηλεόραση πως βλεπω στον υπολογιστή μου δεν έχω καταλάβει και θελω πολυ να καταλάβω.

φιλια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.