Jump to content

Μητρικη για Athlon και OC

idefix

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα με μια GA-7N400Pro2. Αλλαξα κουτι και ισως καπου τη χτυπησα και τωρα εχουν προβλημα τα slots της μνημης. Λειτουργει μονο το τριτο. Εγω εχω δυο Dimms 400Mhz απο 256ΜΒ το καθενα. Τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα εκατο φορες και με ολους τους δυνατους συνδυασμους. Το pc δουλευει μονο οταν υπαρχει μια μνημη στο slot-3. Η πρωτη μου σκεψη ηταν να κοιταξω να πουλησω της 2 μνημες και να παρω μια 512 και να τη βαλω σε αυτο που λειτουργει. Ουτε ειναι και καμια τρομερη μαρκα οι δικες μου, ουτε τρελενομαι κιολας για dual channel ddr. Ειδα ομως σημερα μια μητρικη, την GIGABYTE 7N400-LS η οποια εχει γυρω στα 65ε και ερχισα να ψηνωμαι. Δεν εχει και καμια τρομερη διαφορα απο τη 7N400Pro2. Βασικα εκανα post εδω γιατι θα ηθελα μια μητρικη που να εχει και αρκετες δυνατοτητες OC. Τι μου προτεινετε λοιπον σε μητρικη και τι σε μνημη? Αν εχετε καμια ακομα ιδεα για το τι φταιει με τη μητρικη μου, δεκτη κι αυτη. Ευχαριστω!

Εγω θα ελεγα να δωσεις τις μνημες σου και να παρεις ενα 512ΜΒ dimm οπως σκεφτηκες, εκτος και αν σκοπευεις να πας στο 1GB αργοτερα, δεν αξιζει να αγορασεις νεα socket A μητρικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.