Jump to content

Αγορα νεου τροφοδοτικου.

cabrinha

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απο δευτερα θα εχω τα χρηματα για να αγορασω νεο τροφοδοτικο. Οι επιλογες που εχω στο μυαλο μου ειναι δυο.

HEROICHI WIN POWER 550W

και

HIPER HPU-4K580 Type R 580W

Ποιο απο τα δυο θεωρειτε περισσοτερο αξιοπιστο και ποιο θα αντεξει περισσοτερο σε μελλοντικες αναβαθμισεις του συστηματος? Υπαρχει μηπως καποια αλλη αξιολογη προταση μεχρι και 110ε?

Για το πρωτο γνωριζω απο που μπορω να το προμηθευτω. Το δευτερο ομως οχι. Ξερει κανεις καποιο καταστημα στη Θεσσαλονικη που να το εχει διαθεσιμο? Δεν θα ηθελα να το παραγγειλω μεσω ιντερνετ καθως θα επιβαρυνθω με τα μεταφορικα εξοδα και θα ξεφυγω απο το budget μου.

αναμεσα σε αυτα τα 2 θα κοιταγα το Hiper, τα εφερνε και το Πλαισιο.

An παραγγειλεις απο το νετ το Πλαίσιο στελνει δωρεάν με κουριερ.

Δε βρισκω το λόγο να μην αγοράσεις απο κει.

Στο πλαισιο κοιταξα αλλα δεν το εχει στα τροφοδοτικα. Διαφορετικα δεν θα ειχα προβλημα.

Αν είαι Θεσσαλονικη παρε τηλ στα Πλαίσιο, μηπως και το έχουν. Πολλές φορες έχουν καποια πράγματα στα μαγαζιά που δε τα έχουν στη σελίδα.

Εναλλακτικά από ΠΛαίσιο το chieftec 560w modular. Πάρε ένα τηλ τη Δευτέρα να σου πουν διαθεσιμότητα

Σε τι τιμη κυμαινεται αυτο? Ειναι καλα αυτα? Δεν εχω ακουσει πολλα πραγματα για τα τροφοδοτικα αυτα.

μια χαρα τροφοδοτικά ειναι, τιμη εκει στα 110Ε, αλλα προσωπικα και παλι στο Hiper θα πήγαινα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.