WARRIOR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 SOS - Θελω επειγοντος βοηθεια για εναν amd 3500+ 939o οποιος κολλησε πανω στην stock ψυκτρα και δεν βγαινει με τιποταΤι θα μπορουσα να κανω? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούνιος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 ζεστανε τον με πιστολακι για τα μαλλια και με κυκλικες κινησεις σιγα σιγα ξεκολλα τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Μην τον τραβήξεις,απλά σύρε τον προς την άκρη της ψύκτρας μέχρι να ξεκολλήσει.Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου πρότειναν(αν έχει κολλήσει για τα καλά),δηλαδή να τη ζεστάνεις.Αν θές να μην σου ξανασυμβεί,καλό είναι να τρέχεις κάποιο bench πρόγραμμα(κάτι που ζορίζει τον επεξεργαστή),ώστε να ζεσταθεί και μόλις κλείσεις το μηχάνημα να βγεί εύκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Ιούνιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 εγω σε συστηματα της δουλειας μου παντως απλως τον ζοριζω λιγο με ισιο κατσαβιδακι και τσακ .................ξεκολαειμου εχει τυχει πολλες φορες και κανενας επεξεργαστης ποτε δεν επαθε τπτΑν θές να μην σου ξανασυμβεί,καλό είναι να τρέχεις κάποιο bench πρόγραμμα(κάτι που ζορίζει τον επεξεργαστή),ώστε να ζεσταθεί και μόλις κλείσεις το μηχάνημα να βγεί εύκολα..αμα εχει κολησει για τα καλα δεν ισχυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 εγω σε συστηματα της δουλειας μου παντως απλως τον ζοριζω λιγο με ισιο κατσαβιδακι και τσακ .................ξεκολαειμου εχει τυχει πολλες φορες και κανενας επεξεργαστης ποτε δεν επαθε τπτΔεν συνίσταται αυτή η λύση φίλε μου,γιατί όλο και κάτι μπορεί να πάει στραβά.Αν είναι προσεκτικό το παλικάρι..no prob.αμα εχει κολησει για τα καλα δεν ισχυειΠάντα ισχύει φίλε μου..εξαρτάται απ΄τη θερμοκρασία που θ'αφήσεις να πιάσει ο επεξεργαστής σου.Προσωπικά εγώ βγάζω τον ανεμιστήρα(στην stock δύσκολο να γίνει γιατί είναι βιδωμένος) κι αφήνω μόνο την ψύκτρα,οπότε ανεβαίνει κάθετα η θερμοκρασία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Ιούνιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Άμα έχει πάνω μπόλικη ceramic, μόνο με μπιστολάκι βγαίνει. Απλά προσοχή, δεν θέλει να το παρακάνεις με το πιστολάκι, σε full ταχύτητα την κάνει φούρνο τη ψύκτρα σε ελάχιστο χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.