giody Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 γεια σας παιδια μολις πηρα ενα νεο μηχανημα με: amd:3800χ2 asrock dual sata 2 ε λοιπον ειχα την καρτα 6800 απλη κ της βαζω accelerox1 αλλα μολις το βαζω σε λειτουργια μου βγαζει το εξης:::::: Τι να κανω??? Ξερετε τι μπορει να φταει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Δεν πάτησα καλά μάλλον η accelero Και η κάρτα αποδήμησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 σιγουρέψου πως μπήκε καλά στο slot η κάρτα. Επίσης αν δε πιάσεις αυτό, ξαναβγάλε την acc, βάλε πάστα και σιγουρέψουν πως την εγκατέστησες έπειτα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Ιούνιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Τι πάστα έβαλες? παίζει αν έχεις artic silver να έχεις βραχυκυκλώσει τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Ιούνιος 18, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Δεν εβαλα τιποτα ,ειχε πανω μονο του.Οταν προσπαθω να βαλω τους οδηγους της καρτας μου σβηνει η οθονη(sleep mode) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Βγαλε την accelero και βαλε παλι τη stock . Δες τι γινεται , αν και πιστευω οτι καπου ζορισες την καρτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Ιούνιος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Για "χτυπημένη" μνήμη μου κάνει πάντως απο τις εικόνες που βλέπω. Αν είχες σπάσει πυρήνα δεν θα άνοιγε καν. Ασε που κάποτε είχα βραχυκυκλώσει μια ti200 και μου τη θυμίζει έντονα. Πάντως κάνε αυτό που λέει ο Στέλιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Ιούνιος 21, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Τελικα επιασε οταν εβαλα τη stock!!!!!!!!!Ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.