Jump to content

BIOS Update

stamikous

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την motherboard ASUS P5WD2 και θέλω να κάνω uptate BIOS. Πρέπει να κάνω μια boot δισκέττα χωρίς τα autoexe.bat και το config.sys (374 kb). Πρέπει να προσθέσω το utility AFUDOS.exe (58 kb) και το update αρχείο Wd2p0709 (1040 kb). Όμως όλα δεν χωράνε ξέρει κανείς πως γίνεται ;

Δεν μπορώ να συνδεθώ με τα site ftp.asus.com ή ftp.asus.com.tw ούτε και με κανένα άλλο αν και έχω σύνδεση 384 ADSL σε δίκτυο

να δοκιμαζεις συνεχεια.μπορει να εχουν κινηση.

μπορεις επισης να κατεβασεις το bios απο το site και μετα μεσω του προγραμματος να κανεις update απο file.

Δεν είναι λίγο επικίνδυνο να το κάνει μέσα απτα windows? :104:

Εχω κανει flash σε abit , dfi & asus . Αν ηταν επικινδυνο δε θα εβγαζαν και οι εταιριες επισημα προγραμμα για flash μεσω windows .

Οχι μια χαρα ειναι. Δεν υπαρχει προβλημα μεσα απο παραθυρα. Και εγω με φλασαρισμα το εκανα

Έχω την motherboard ASUS P5WD2 και θέλω να κάνω uptate BIOS. Πρέπει να κάνω μια boot δισκέττα χωρίς τα autoexe.bat και το config.sys (374 kb). Πρέπει να προσθέσω το utility AFUDOS.exe (58 kb) και το update αρχείο Wd2p0709 (1040 kb). Όμως όλα δεν χωράνε ξέρει κανείς πως γίνεται ;

-μπορεις να κανεις ξεχωριστη δισκεττα για boot και ξεχωριστη για το bios flash

-μπορεις να κανεις boot σε dos μεσω καποιου cd (πχ ultimate bootcd κλπ)

-μπορεις το flash και το bios να τα βαλεις σε καποιο FAT32 partition και να το τρεξεις απο εκει μολις μπουταρεις σε DOS (εγω πχ τα εχω στο C: μιας και προτιμω το FAT32)

(χαρις στα 2 τελευταια δεν χρειαζεσαι καν floppy drive :003: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.