Shadow Keeper Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 Hello σε ολους, Γνωριζω το προβλημα που υπαρχει μεταξυ detonator και VIA agp driver αλλα αν εγκαταστησω μονο τον driver της nvidia η καρτα δουλευει μονιμα σε PCI Mode:tomato: Αυτο εχει ως αποτελεσμα με την 5900ΧΤ και τον AMD 2800+ να βγαζω 3800 3dmarks με τον 66.93 αντι για 5000+. Please me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Δοκίμασε να βάλεις τον 4-in-1 4.51. Για πρόβλημα μεταξύ Detonators δε ξέρω. Ίσως επειδή έχω Win2000 αλλά VIA είχα πολύ καιρό σε XP και κάρτες GeForce4 Ti και FX5900 χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Νομιζω πως τους εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους AGP Drivers της VIA!!!! Για την ακριβεια μολις εγκαταστησω τον AGP Driver και κανω restart το pc κολλαει και σε κατι δευτερολεπτα πεταει μπλε ο8ονη και μου λεει οτι το προβλημα δημιουργη8εικε εξαιτιας του nv4disp.dll δηλαδη του driver της καρτας γραφικων ΟΜΩΣ αν εγκαταστησω μονο τον driver της καρτας γραφικων(detonator οποιονδηποτε εχω δοκιμασει απειρους) το pc δουλευει κανονικα με εξαιρεση τις χαμηλες επιδοσεις σε παιχνιδια!!!!!! Παντα σε Windows XP SP2 Μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 SP2? Μέγα λάθος...Τι να σου πω. Δεν έβαλα ποτέ SP2 και τέτοια προβλήματα δεν είχα. Στην τελική, βάλε Win2000 SP4 να βρεις την υγειά σου. Εγώ αυτό έκανα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 00:09] SP2? Μέγα λάθος... Μια χαρά είναι το SP2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Ωραιο ειναι το SP2 δεν λεω αλλα το 8εμα ειναι αλλο, υπαρχει καποια λυση καμια :giveup:ιδεα:giveup: καποιος(ΜΑΜΩ ΤΗΝ :tomato:VIA:tomato: μου απο το kt333 παρομοιες μαμακιες γινοντουσαν με το agp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 η VIA έχει βγάλει ανακοίνωση σχετικά με το SP2 και τους AGP drivers της. Στο τελευταίο πακέτο της δεν τους δίνει καν, και συνιστά την χρησιμοποίηση του driver της MS. Απεγκατέστησε το 4-1 και ξανά βάλτο χωρίς τους AGP. Το SP2 δεν ευθύνεται γι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 1o Το ξερω οτι εχει βγαλει ανακοινωση η VIA 2o Eννοειτε οτι εχω απεγκαταστησει τον AGP Driver αλλα εχω αφησει τους αλλους 2 που εχει το 4 in 1 Pack της VIA (Via IDE driver και ΙΝF Driver)NA ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΟ PC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!! 3o AGP Driver της MS????????? Tοτε γιατι δεν δουλευει σε AGP Mode η καρτα κανονικα αλλα σε PCI Mode.(Δεν ειναι μεσα στα windows?) 4o Eννοειτε οτι δεν ευ8υνεται το SP2 αλλα η ΠΑΠ@@#$%#ΙΑ η VIA 5o Eιμαι αναγκασμενος να ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η καρτα γραφικων λογω ανυπαρκτης υποστηριξης απο την :tomato:VIA:tomato: Σορρυ για το εντονο υφος αλλα ΕΛΕΟΣ με την VIA. Aν καποιος ξερει καποιο τροπο να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ τις επιδοσεις στα default επιπεδα ας απαντησει please Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Για κανε τις εξης ρυθμισεις στο BiosVideo bios shadow ----offInit primary display----agpagp master 1w/s read/write----enabled ή disabledagp aperture size----128 ¨η 64agp driving control----autoagp 8x/4x mode in the bios----disableΕπισης δοκιμασε πριν απο ολα αυτα να βαλεις το agp 2x ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Για δοκιμασε να παιξεις με tο Fast Writes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 27, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Λοιπον παρα8ετω ολες τις δια8εσιμες ρυ8μισεις απο το BIOS :: Primary Graphics Adapter AGP/PCI Search For MDA Sources No/Yes AGP Mode AGP 8x/AGP 4x AGP Fast Write Enabled/Disabled Graphics Aperture Size 128MB/256MB/64MB/32MB Εγω χρησιμοποιω τις πρωτες ρυ8μισεις αλλα εχω δοκιμασει και σχεδον ολους τους αλλους συνδυασμους Direct X 9c εχω αλλα δεν μπορω να κανω uninstall και να το ξαναβαλω Αλλες ιδεες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 AGP Mode AGP AGP 4xAGP Fast Write DisabledGraphics Aperture Size 64MBΑυτα καντα ΜΕ τον driver (οχι σε turbo mode ή καπως ετσι) και χωρις τον driver.Επισης βαλε το agp οσο πιο χαμηλα παει...καποτε ειχα το ιδιο προβλημα και ειχα κατεβασει το agp σε 2χ και ολα καλα.Επισης θυμαμαι και καποιο patch που ειχα βρει στα φορουμ της via αλλα δεν θυμαμαι τι εκανε ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Σκετοι οι τελευταιοι agp drivershttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=528Να και αυτο που ειχα βαλει εγω.Το προβλημα σου ΙΣΩΣ να ειναι αυτο:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=294Αντε ελπιζω να λυθουν ολαΑΣΧΕΤΟ αλλα φανταζομαι οτι εχεις βαλει το τελευταιο bios της μητρικης ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 27, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Καλα οι AGP drivers που παρα8ετεις ειναι απο το 2002 ΦΑΝΤΑΣΟΥ( VIA:tomato: Σοβαρη Εταιρεια) Το αλλο link το δοκιμαζω τωρα! Το bios εχω το default δεν το αλλαζω μπας και γινει καμια μαμακια οπως μου εχει συμβει παλιοτερα παλι σε (VIA) Thanks anyway:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Shadow Keeper Καλα οι AGP drivers που παρα8ετεις ειναι απο το 2002 ΦΑΝΤΑΣΟΥ( VIA:tomato: Σοβαρη Εταιρεια) Το αλλο link το δοκιμαζω τωρα! Το bios εχω το default δεν το αλλαζω μπας και γινει καμια μαμακια οπως μου εχει συμβει παλιοτερα παλι σε (VIA) Thanks anyway:T: ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να ειναι το bios που σου προκαλει το infinite loop.Αν δεν γινει κατι με αυτα που σου εχω πει τοτε μονο αυτο ισως να σε σωσει. 1 στο εκκατομυριο....μηπως το τροφοδοτικο ειναι μαπα και σου κανει ολη την δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 27, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Τζιφος και το 2ο link !!!!! Τωρα καποια στιγμη οταν και αν εχω χρονο(εξεταστικη) 8α κανω και bios update αλλα αν δεν παιξει σωστα μετα, 8α βγαλω την μητρικη στο μπαλκονι 8α την περιλουσω σε οινοπνευμα και ΤΕΛΟΣ 8α ριξω και ενα σπιρτο!!!!! Και μετα 8α αρχισω να χορευω κιολας απο πανω!Αν ξαναπαρω ποτε VIA..................Ευχαριστω για την βοηθεια παντως.............EDIT:: Το τροφοδοτικο ειναι Enermax 465W δεν παιζει να εχει προβλημα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Νp κριμα παντως που δεν εφτιαξε Να σου πω ειχα το ιδιο προβλημα με αθλον χπ 1800 και μητρικη via και τελικα τωρα που το σκεφτομαι ολα φτιαξανε οταν εβαλα καινουργια ψυκτρα στον επεξεργαστη( τα αλλα που ειχα κανει ηταν παροδικα μια επαιζε μια οχι) Και οταν σου λεω ακριβως...απλα εμενα δεν μου επαιζε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 3d. Αποδειχτηκε οτι η ψυκτρα που ειχα δεν καθοταν καλα στον επεξεργστη με αποτελεσμα να τρωει κολληματα.Τωρα πως αυτο συνδεεται με τους οδηγους της καρτα γραφικων ή το agp τι να σου πω.Απο τοτε ολα καλα... ΚΑΙ ναι επειδη και εγω ειχα ταλαπωρηθει πολυ τοτε...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ VIA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 27, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Kοιτα απο 8εμα hardware (ψυκτρες, μνημες, τροφοδοτικο κτλ) τα εχω ελεγξει ολα!!Το μονο που μενει ειναι bios και software!8α ξαναποσταρω αν και πλεον δεν ελπιζω να βρω ακρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιανουάριος 27, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 LAST POSTΠριν απο λιγο εβαλα το τελευταιο bios(1006 για Κ8V-X)Αλλα συνεχιζαν τα προβληματα!!!!!Μετα απο λιγο μου ερχεται μια ιδεα(?????) μπας και φταινε οι drivers της ο8ονης(SONY SDM-S74) τους απεγκα8ιστω λοιπον, κανω restart, κανω install τον 4 in 1 της VIA και ξανακανω restart, μολις μπαινω στα ΧΠ περιμενω λιγο αλλα βλεπω οτι δεν εχει κολλησει(ΟΕ ΟΕ ΟΕ)Εν ολιγοις το φταιξιμο ηταν στους drivers της ο8ονης(αν εισαι 8ΕΟΣ)(Τωρα βγαζω 5400 στο 3dmark03 me 66.93:banging: )Eυχαριστω οσους απαντησαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 ακου να δεις....λες αυτο να εφταιγε και σε μενα τοτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.