cabrinha Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 Στα μισα περιπου της εγγραφης μου βγαζει μηνυμα λαθους "The burn process has failed". Αυτο συμβαινει μονο οταν διαλεγω ως ταχυτητα τα 8χ και δεν επηρρεαζεται απο το δισκο που χρησιμοποιω. Με ολες τις μαρκες συμβαινει το ιδιο.Το αντιγραφικο ειναι το ΒTC DVDRW IDE 1008 με περασμενο το τελευταιο firmware. Χρησιμοποιω το Nero burning rom 7 (και με την προηγουμενη εκδοση συνεβαινε αυτο).Παραθετω και το log του Nero. Nα σημειωσω οτι εαν επιλεξω τον υπολογισμο ταχυτητας απο το nero τοτε το δισκακι γραφεται κανονικοτατα. Ωστοσο ειναι πιο γρηγορο να γραψω σε 4χ παρα να βαλω να υπολογισει την ταχυτητα πρωτα και μετα να διαλεξει μονο του μεγαλυτερη ταχυτητα εγγραφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Το log σου περιεχει serial key, προς το παρον αφαιρω την επισυναψη παρακαλω ανεβασε την ξανα χωρις τον κωδικο σουΣυμφωνα με το Log μπορει κανεις να βγαλει 2 συμπερασματα1. Φαινεται οτι ολα σου τα drives εχουν το DMA off=== Scsi-Device-Map ===DiskPeripheral : Promise 1+0 Stripe/RAID01.10 fasttx2k Port 0 ID 1 DMA: OffCdRomPeripheral : DVDRW IDE1008 nvatabus Port 1 ID 2 DMA: OffCdRomPeripheral : BW6344E IMA318V 2.0B vaxscsi Port 2 ID 0 DMA: Off Μπορεις να διπλοτσεκαρεις αν ειναι ενεργοποιημενο? Δες το στικυ/ΟDD FAQ που ειναι λιγο ποιο πανω για το πως. Για να εισαι σιγουρη κανε ενα transfer test με το Νερο.2. Το λαθος που αναφερεται "Key medium error" συνδεεται συνηθως με τα μεσα που χρησιμοποιεις, χωρις αυτο να αποκλειει λαθος DMA settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Κατ΄ αρχας ευχαριστω για το edit. Kοιταξα ξανα για το dma. Ηταν σωστα ρυθμισμενο στα windows. Δεν ηταν ομως στο bios. Αρα βρεθηκε το ενα προβλημα. Τελος για να ειμαι σιγουρος θα κανω και το τεστ με το nero. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Τελος για να ειμαι σιγουρος θα κανω και το τεστ με το nero. Σορρυ αλλα με η central intelligence με ενημερωσε οτι εισαι ο+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 χαχαχαχααχ.Κατι τελευταιο και οχι σχετικο με το θεμα.Γιατι το σκληρο δισκο τον διαβαζει ως Promise 1+0 Stripe/RAID0 scsi και οχι ως Western digital μπλα μπλα? Λογω αυτου πολλα προγραμματα δεν μπορουν να διαβασουν πληροφοριες ή να εργαστουν πανω στο δισκο απ' οσο εχω καταλαβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.