tsunet1442169125 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 Παίδες καλημέρα.Εχω 1 προβλημα και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.Εχθες επεσαν στα χέρια μου 2 DDR memory modules της kingston 1gb εκαστο(Σφραγισμένα και με lifetime warranty).Το 1 δουλευει αψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.Το αλλο σε οποιο socket και να το τοποθετήσω δεν γίνεται τίποτα (ουτε μονο του δουλευει).Το pc ανάβει αλλα δεν βλέπω post screen και ακούγεται ενας περίεργος χαμηλός ήχος απο Mobo.Δοκίμασα και σε άλλο pc αλλα ούτε εκει γίνεται τίποτα.Το module που δουλευει εχει τα εξής στοιχεία.KTM0067/1GBEquiv.IVM®και το αλλο που δεν δουλευειKTD1925/1GEquiv.DELL®.(Διατηρώ μια επιφύλαξη μήπως εχω μπερδέψει της θήκες τους)Τι λετε να φταίει?Προβληματικό module υποθέτω αλλα τι μπορώ να κάνω?Μου τα έδωσαν free και δεν εχω απόδειξη αγορας!Κάθε βοήθεια σας είναι ευπροσδεκτη.Thanx.
apotsi Ιούνιος 15, 2006 #2 Ιούνιος 15, 2006 Μπορείς να επικοινωνήσεις με την OKTABIT. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η αντιπροσωπεία τους.
tsunet1442169125 Ιούνιος 15, 2006 Author #3 Ιούνιος 15, 2006 Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απάντηση.Θα επιοκοινωνήσω μαζι τους και ελπίζω να βρω λύση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.