nickthegreek21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 Έχω μια 6600 PNY σε AGP και το TV-Out δεν έχει χρώμα. Έχω κάνει και την ρύθμιση color correction αλλα δεν αλλάζει τίποτα. Έχετε κάποια ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Δοκίμασε να κατεβάσεις το TV-Tool, μήπως μπορέσει να σε βοηθήσει. Είναι από τα καλύτερα για NVIDIA κάρτες και TV-Out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Ιούνιος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Μου έχει τύχει πολλές φορές με διάφορες κάρτες γραφικών. Συνήθως έφταιγε το καλώδιο (π.χ. χρησιμοποιούσα s-video->composite adaptor) ή κάποια ξεχασμένη NTSC ρύθμιση της κάρτας γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek21 Ιούνιος 15, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 τελικά φτάει η ρύθμιση, ακόμα και στο TV tool μου εμφανίζει Ntsc. Πως αλλάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιούνιος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 μήπως έχει κανά τζαμπεράκι η κάρτα γραφικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Ιούνιος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Μπορείς να το αλλάξεις μέσα από τον driver σίγουρα.Το ασπρόμαυρο σημαίνει είτε ότι: παίζεις ntsc αντί για pal, είτε ότι μέσω composite έχεις επιλέξει σήμα τύπου s-video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek21 Ιούνιος 15, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Μπορείς να το αλλάξεις μέσα από τον driver σίγουρα.Το ασπρόμαυρο σημαίνει είτε ότι: παίζεις ntsc αντί για pal, είτε ότι μέσω composite έχεις επιλέξει σήμα τύπου σ-video. Ξέρεις πως γίνεται στα driver τις Nvidia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.