Jump to content

realtek drivers.....

qyte

Recommended Posts

Λοιπον κατεβασα πριν λιγο τους τελευταιους drivers της realtek για την καρτα ηχου ac'97! Βασικα εχω την dfi lp ut sli-d και στο site της dfi εχουν τους 3,75 ενω βρηκα τους 3,89. Μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στα δυο επομενα link? Στην ουσια ρωτω αν θα ειναι καλο να κατεβασω και το πρωτο αφοτου εχω κατεβασει το δευτερο!

HD 1.39

AC97 3.89

Οποιος γνωριζει ας πει!

Μπορει και εμενα καποιος να μου εξηγησει πως ενω με τους παλιους drivers παιζει ηχο και το κεντρικο ηχειο με του τελευταιους παιζουν μονο τα 2 μπροστα?

βασικά ρίξε μία τους παλιούς για να είσαι σίγουρος πως φταίνε οι νέοι, και δοκίμασε πιο νέους από αυτούς που είχες, αλλά ταυτόχρονα και πιο παλιούς από αυτούς που έβαλες τώρα.

Ειχα παλιους και εβαλα νεοτερους. Αρχισε τοτε το κεντρικο να παιζει μουσικη. Μετα εβαλα ακομα πιο νεους και το κεντρικο σταματησε να παιζει μουσικη.

Για την ακριβεια στην αρχη ειχα nforce drivers, εβαλα μετα realtek, ειδα οτι με αυτους επαιζε το κεντρικο και ετσι αποφασισα να βαλω του τελευταιους realtek. To εκανα λοιπον αλλα τζιφος.

• 2 weeks later...
Μπορει και εμενα καποιος να μου εξηγησει πως ενω με τους παλιους drivers παιζει ηχο και το κεντρικο ηχειο με του τελευταιους παιζουν μονο τα 2 μπροστα?

επειδη οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ, ποτε δεν καταφερα να κανω να δουλεψει το center speaker με τους nvidia audio drivers και μιας και δε νυσταζα αποψε ,ειπα να ψαξω να δω τι "παιζει"..

η λυση δινετε στο dfi-street.com και περιγραφεται στο παρακατω λινκ..

http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=182487&postcount=2

το δοκιμασα σε dfi ultra-d και παιζει κανονικα με τους τελευταιους drivers(4.62) :023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.