qyte Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 Λοιπον κατεβασα πριν λιγο τους τελευταιους drivers της realtek για την καρτα ηχου ac'97! Βασικα εχω την dfi lp ut sli-d και στο site της dfi εχουν τους 3,75 ενω βρηκα τους 3,89. Μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στα δυο επομενα link? Στην ουσια ρωτω αν θα ειναι καλο να κατεβασω και το πρωτο αφοτου εχω κατεβασει το δευτερο!HD 1.39AC97 3.89Οποιος γνωριζει ας πει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο... Μόνο το δεύτερο.Θα μπορούσες να το κατεβάσεις κι από εδώ που είναι το original location. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Μπορει και εμενα καποιος να μου εξηγησει πως ενω με τους παλιους drivers παιζει ηχο και το κεντρικο ηχειο με του τελευταιους παιζουν μονο τα 2 μπροστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Το έχεις ρυθμίσει μέσα από τα Windows για 5.1 ηχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Ναι αμε. Και απο το προγραμματακι της realtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Μπορει και εμενα καποιος να μου εξηγησει πως ενω με τους παλιους drivers παιζει ηχο και το κεντρικο ηχειο με του τελευταιους παιζουν μονο τα 2 μπροστα?βασικά ρίξε μία τους παλιούς για να είσαι σίγουρος πως φταίνε οι νέοι, και δοκίμασε πιο νέους από αυτούς που είχες, αλλά ταυτόχρονα και πιο παλιούς από αυτούς που έβαλες τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Ειχα παλιους και εβαλα νεοτερους. Αρχισε τοτε το κεντρικο να παιζει μουσικη. Μετα εβαλα ακομα πιο νεους και το κεντρικο σταματησε να παιζει μουσικη.Για την ακριβεια στην αρχη ειχα nforce drivers, εβαλα μετα realtek, ειδα οτι με αυτους επαιζε το κεντρικο και ετσι αποφασισα να βαλω του τελευταιους realtek. To εκανα λοιπον αλλα τζιφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 βάλε τους προηγούμενους realtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 cabrinha Με την αλλαγή των drivers πήγες στο connector sensing? Πάτησες το start ώστε να αναγνωρίσει τι έχεις συνδεδεμένο στις υποδοχές της μητρικής σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Ναι κατευθειαν. Τιποτα ομως. Δεν πειραζει. Επιστροφη στους παλιους που ουτως ή αλλως δουλευουν απροβληματιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
talos_2002 Ιούνιος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αν έχεις winamp, ενεργοποίησε το hardware acceleration.Properties -> Plug-ins -> output -> Directsound output -> Allow hardware acceleration Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Ιούνιος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 σε οσες μητρικες ειχα(gigabyte-nforce 2 k 3 και DFI nf4) σε καμια οι drivers της nvidia δεν δουλευαν σωστα με τα 5.1 μου,παρα μονο αν εβαζα τους οδηγους που συνοδευαν τη μητρικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Ιούνιος 27, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Μπορει και εμενα καποιος να μου εξηγησει πως ενω με τους παλιους drivers παιζει ηχο και το κεντρικο ηχειο με του τελευταιους παιζουν μονο τα 2 μπροστα?επειδη οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ, ποτε δεν καταφερα να κανω να δουλεψει το center speaker με τους nvidia audio drivers και μιας και δε νυσταζα αποψε ,ειπα να ψαξω να δω τι "παιζει"..η λυση δινετε στο dfi-street.com και περιγραφεται στο παρακατω λινκ..http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=182487&postcount=2το δοκιμασα σε dfi ultra-d και παιζει κανονικα με τους τελευταιους drivers(4.62) :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.