cosmic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 ΚαλησπέραΤις τελευταίες 4-5 ημέρες δεν μπορώ να κάνω logg-in στο forumαπό τον υπολογιστή στην εταιρία που εργάζομαι.Καθε φορα που δινω user name και password λαμβάνω το ακόλουθο μύνημα..."You are not allowed to access this forum. The reason is that you are either using a proxy or you are visiting from a place that is blacklisted in a Open Proxy Monitor. You may return after fixing this problem."Προσπάθησα και απο αλλους υπολογιστες συναδέλφων αλλα καθε φορά ελάμβανα το ίδιο μύνημα.Το πρόβλημα εμφανιστηκε μετα απο παραμονή μου στο forum 1 η 2 εικοσιτετράωρα μιας και ο υπολογιστης μου εμεινε ανοικτός....(μη επιτυχημένο shutdown)Τα τελευταια 2 χρόνια επισκέπτομαι καθημερινά το forum χωρις ποτε να αντιμετωπισω αντίστοιχο πρόβλημα.Ειμαι στη διαθεση της διοικητικής επιτροπής του forum για οποιαδήποτε πληροφορια η διευκρίνηση.Ελπίζω σε γρήγορη επίλυση του προβλήματος μου.Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Από την εταιρεία μπαίνεις μέσω πρόξυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Ιούνιος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 νομίζω οτι proxy υπήρχε πάντα χωρίς βέβαια να ειμαι και ειδικός πάνω σε θεματα δίκτύων....Επίσης να προσθέσω οτι σε αλλα forum δεν εχω αντίστοιχο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Λίγη υπομονή να το τσεκάρει ο Τεχνικός Τομέας τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Ιούνιος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 ευχαριστω για την αμεση ανταπόκριση...ελπίζω και σε γρηγορη επίλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular1442169068 Ιούνιος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Ξέρεις με ποια IP βγαίνει έξω ο proxy server σας? Αν θες στείλε μου ΠΜ με τα στοιχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Αυτό το εμφανίζει εμένα μονο όταν πάω να κάνω νέο λογαριασμό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpulio1416003173 Ιούνιος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 ... ΚαλησπέραΤις τελευταίες 4-5 ημέρες δεν μπορώ να κάνω logg-in στο forumαπό τον υπολογιστή στην εταιρία που εργάζομαι.Καθε φορα που δινω user name και password λαμβάνω το ακόλουθο μύνημα..."You are not allowed to access this forum. The reason is that you are either using a proxy or you are visiting from a place that is blacklisted in a Open Proxy Monitor. You may return after fixing this problem."Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ όταν μπαίνω από την εταιρεία που εργάζομαι. Συνήθως όμως, μετά από ένα refresh ή ένα κλικ στο logo του Pct, η σύνδεση επιτυγχάνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Ιούνιος 14, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Σήμερα το πρωί μπήκα κανονικά....αναγνωρισε μάλιστα το username μου.Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστω όλους για την άμεση ανταπόκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaotikos Ιανουάριος 29, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ όταν μπαίνω από την εταιρεία που εργάζομαι. Συνήθως όμως, μετά από ένα refresh ή ένα κλικ στο logo του Pct, η σύνδεση επιτυγχάνεται.Σήμερα το έπαθα και εγώ. Πως μπορώ να δω αν όντως ο proxy μου είναι blacklisted? (έχω squid για το εσωτερικό δίκτυο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Ιανουάριος 29, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Πριν λιγο εβγαλε και σε μενα το ίδιο, με το login. μπαινω απο τον εταιρικό proxy (πιθανοτατα εχουμε static ip).μετα μπηκα σε ενα ασχετο λινκ (calendar) και κανονικα το φορουμ εμφανιζεται κανονικά και εγω logged in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular1442169068 Ιανουάριος 29, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Ολοι οι proxies ανεξαρτήτως γίνονται block, θα πρεπει να μου δωσεις την IP με την οποια βγαινεις προς τα εξω αν θες να επιτραπει η προσβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaotikos Ιανουάριος 29, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 χμμ block δεν γίνονται ακριβώς γιατί ενώ σου βγάζει το μύνημα ότι είσαι blacklisted (και έψαχνα να βρω σε ποιον server έγινα blacklisted ) πατώντας ένα άλλο links σε βάζει κανονικά στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.