SLN Ιούνιος 14, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 . Πιθανως οταν του βαλεις πολυ μεγαλη ροη αερα (πολυ μεγαλη ομως) , να βοηθησει . Με την λογικη σου ομως, αν βαλεις την ιδια (πολυ μεγαλη) ροη αερα χωρις τις ψυκτρες... θα κερδισεις περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 14, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Με την λογικη σου ομως, αν βαλεις την ιδια (πολυ μεγαλη) ροη αερα χωρις τις ψυκτρες... θα κερδισεις περισσοτερο Ε , αυτο κανω και εγω . Αν βαλεις ψυκτρες , θα χρειαστεις καλυτερο ανεμιστηρα σιγουρα. Ακομη και BH6 με 3.70V , επαιζαν καλυτερα χωρις ψυκτρες . Επισης οι μνημες απο αρκετες VGA που εχω δοκιμασει ... Επισης , οι DDR2 με τα 2.80V . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 14, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Δύσκολο... πάντως είδα τις προάλλες το νέο AeroCool με 25άρη(!!!) δίσκο στο πλάι...Δίσκο? Μμμ μάλλον ανεμιστήρα :064: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Ιούνιος 15, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Ανεμιστήρα ναι... μόλις είχα έρθει από συναυλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 18, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Οπου και αν εχω βαλει ψυκτρες σε μνημες , εχω χασει σε clocks . Ειτε ειναι VGA , ειτε RAM ... παντα εχανα .Οποτε , πλεον δε βαζω ψυκτρες .Στην καλυτερη περιπτωση που θα βαλεις ψυκτρα με ceramique και logo , θα χασεις 1-2 Mhz περιπου . Αν βαλεις αυτοκολλητα , θα χασεις μεχρι και 5.Ισχυει το ιδιο και για τα μοσφετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 18, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Ισχυει το ιδιο και για τα μοσφετ?Οχι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.