Jump to content

Modem 56k & ADSL

nobig

Recommended Posts

Μόνο σε ακριβούς routers με την μορφή add-on module(routers δλδ με ένα slot κενό ώστε να προσθέσεις κάποιο διαθέσιμο module) και χωρίς ενσωματωμένο switch.

Ρίξε μία ματιά στα sites της cisco και 3com. Δεν γνωρίζω αν έχει και κάποια άλλη εταιρία.

Αν είναι για ακριβό και module το ξεχνάω. Είχε πρόβλημα το modem και μιας και θα βάλω κάποια στιγμή DSL έλεγα μπας και είχα επιλογή όλα σε ένα.

Φοβερό τι μπορεί να προκαλέσει ένα προβληματικό Modem σε σύτημα με windows :clap:

Η πλάκα είναι ότι έπεζε κανονικά internet απλά ενοίωτε έκανε ένα σφύριγμα το οποίο με την σειρά του προκαλούμε παρεμβολές στην κάρτα ήχου. Στην συνέχεια μπλε οθόνη.

Τα zyxel 652R/H και νομιζω και τα 650 εχουν ISDN backup δηλαδη εχουν σειριακη θυρα στην οποία συνδέεις ενα εξωτερικό modem για να το χρησιμοποιούν οταν πεφτει η DSL.

Το εχω δοκιμασει με το netmod του ΟΤΕ και δουλευει αν και οχι πολυ αξιοπιστα. Δεν ξερω αν μπορει να λειτουργησει με (σειριακο εξωτερικο παντα) 56κ modem.

Οι τιμες τους δεν ειναι πολυ μεγαλες, το 652H που εχω εγω εκανε 220, το 650Η πρεπει να εχει γυρω στα 150. Τα μοντελα με H εχουν 4αρι switch πανω ενω τα 652 εχουν πιο δυνατο CPU και RAM και αντεχουν σε βαρια P2P χρηση καλυτερα.

Κοιταξε και το USR 9105/6, ξερω οτι ειναι πολυ καλο και οικονομικο αλλα δε θυμαμαι αν δέχεται backup modem

Αν προκειται να βαλεις DSL συντομα παρε ενα εξωτερικο serial modem για να το κρατησεις ως backup

Αρχική απάντηση από RootX

Το 652 έχει σειριακό για dial-up/isdn εξωτερικό modem(για back-up όχι ταυτόχρονα).

Το 650 δεν έχει.

Αυτο ειπα και γω! Δεν αμφισβητησα τον morpheus!

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.