nobig Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 Ψάχνω να βρω μια εξωτερική συσκευή ADSL και modem 56k και switch ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή λέω αρκουδιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Μόνο σε ακριβούς routers με την μορφή add-on module(routers δλδ με ένα slot κενό ώστε να προσθέσεις κάποιο διαθέσιμο module) και χωρίς ενσωματωμένο switch.Ρίξε μία ματιά στα sites της cisco και 3com. Δεν γνωρίζω αν έχει και κάποια άλλη εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Να ρωτησω εγω μια βλακεια?ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 56k πανω σε aDSL κυκλωμα?????αφου διαχωριζει τις συχνοτητες ο σπλιττερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Για Backup είναι, αν πέσει η adsl. Προυποθέτει ότι έχεις γραμμή διαθέσιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Ναι αλλα στη περιπτωση Shared LLu που τα <4khz πανε ΟΤΕ και τα >4khz πανε vivodi τι κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Μα δεν θα την περάσει από την ίδια γραμμή... έχεις ξεχωριστή γραμμή διαθέσιμη. Όταν πέσει η adsl, ο router αυτόματα "σηκώνει" την dial-up και δίνει από εκεί internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αν είναι για ακριβό και module το ξεχνάω. Είχε πρόβλημα το modem και μιας και θα βάλω κάποια στιγμή DSL έλεγα μπας και είχα επιλογή όλα σε ένα.Φοβερό τι μπορεί να προκαλέσει ένα προβληματικό Modem σε σύτημα με windows :clap: Η πλάκα είναι ότι έπεζε κανονικά internet απλά ενοίωτε έκανε ένα σφύριγμα το οποίο με την σειρά του προκαλούμε παρεμβολές στην κάρτα ήχου. Στην συνέχεια μπλε οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Τα zyxel 652R/H και νομιζω και τα 650 εχουν ISDN backup δηλαδη εχουν σειριακη θυρα στην οποία συνδέεις ενα εξωτερικό modem για να το χρησιμοποιούν οταν πεφτει η DSL.Το εχω δοκιμασει με το netmod του ΟΤΕ και δουλευει αν και οχι πολυ αξιοπιστα. Δεν ξερω αν μπορει να λειτουργησει με (σειριακο εξωτερικο παντα) 56κ modem.Οι τιμες τους δεν ειναι πολυ μεγαλες, το 652H που εχω εγω εκανε 220, το 650Η πρεπει να εχει γυρω στα 150. Τα μοντελα με H εχουν 4αρι switch πανω ενω τα 652 εχουν πιο δυνατο CPU και RAM και αντεχουν σε βαρια P2P χρηση καλυτερα.Κοιταξε και το USR 9105/6, ξερω οτι ειναι πολυ καλο και οικονομικο αλλα δε θυμαμαι αν δέχεται backup modemΑν προκειται να βαλεις DSL συντομα παρε ενα εξωτερικο serial modem για να το κρατησεις ως backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Εγω το 650R εχω και δεν εχω απογοητευτει ποτε... που ειμαι 24/7 σε emule και dc++!Παντως για serial εξοδο δεν εχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Το 652 έχει σειριακό για dial-up/isdn εξωτερικό modem(για back-up όχι ταυτόχρονα).Το 650 δεν έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Το 652 έχει σειριακό για dial-up/isdn εξωτερικό modem(για back-up όχι ταυτόχρονα).Το 650 δεν έχει. Αυτο ειπα και γω! Δεν αμφισβητησα τον morpheus!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Αυτο ειπα και γω! Δεν αμφισβητησα τον morpheus!:flower: loool, μα δεν πόσταρα για να σου πω ότι αμφισβήτησες :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.