NGF Ιούνιος 12, 2006 #21 Ιούνιος 12, 2006 χρειαζεται γιατι καποιος εισβολεας μπορει να σου σβησει/διαλυσει αρχεια τα οποια μετα επαναφερονται αλλα μπορει και να σου κλεψει και πληροφοριες η να εξαπολυσει απο τον υπολογιστη σου αλλες επιθεσεις. Για τα δυο τελευταια το recovery δεν κανει τιποτα.
backgroundman Ιούνιος 12, 2006 #22 Ιούνιος 12, 2006 Αν κατάλαβα καλά από όσα διάβασα στο site του τύπου. Δεσμεύει ένα χώρο για το προγραμμα. Δεν ξέρω ή δεν βλέπω αν έχει μνήμη η κάρτα αυτή πάνω έτσι ώστε το recovery να γίνεται μέσω της κάρτας. ΓΙα το raid που λες μπορείς να το έχεις σε usb stick και αυτό να είναι ανεξάρτητο από το raid όποτε αν πάθει corruption εσύ θα σαι καλυμμένοςΚαι μνήμη να έχει μπορεί να σου επαναφέρει όλο το array ??Στο pc έχω ένα array 320GB (2x160) που θα το αποθηκεύσει αυτό ???Αυτό με το USB stick δε το κατάλαβα.
KostasThLB Ιούνιος 12, 2006 #23 Ιούνιος 12, 2006 Εγώ βασικά το θέλω για την παρακάτω χρήση: Ως αντικαταστάτη των διαφόρων "ghost" προγραμμάτων (Norton Ghost, Acronis κτλ). Δλδ θέλω να φτιάξω το σύστημα όπως το θέλω, να βάλω την κάρτα να κάνω ένα recovery point, και μετά να τη βγάλω. Και μετά από κανά εξάμηνο που θα μου έχουν μαμηθεί τα Windows ως συνήθως να ξαναβάλω την κάρτα και να επαναφέρω το σύστημα. Αυτό γίνεται η υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Stelaras Ιούνιος 12, 2006 #24 Ιούνιος 12, 2006 Εγώ βασικά το θέλω για την παρακάτω χρήση: Ως αντικαταστάτη των διαφόρων "ghost" προγραμμάτων (Norton Ghost, Acronis κτλ).Δλδ θέλω να φτιάξω το σύστημα όπως το θέλω, να βάλω την κάρτα να κάνω ένα recovery point, και μετά να τη βγάλω. Και μετά από κανά εξάμηνο που θα μου έχουν μαμηθεί τα Windows ως συνήθως να ξαναβάλω την κάρτα και να επαναφέρω το σύστημα. Αυτό γίνεται η υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Αυτο ειναι το βασικο που κανουν ολες . Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στις καρτες σχετικα με το buffer της καθε μιας . Αν ψαξετε τα specs τους , θα βρειτε καποιες πληροφοριες παραπανω . Παει καιρος που ειχα ασχοληθει και δε θυμαμαι και πολλες λεπτομερειες. Η καρτα δε βγαινει ποτε . Αν βγει , γινεται απεγκατασταση και χανεις το recovery point . Ο ρολος της καρτας ειναι σε καθε restart να επαναφερει την προηγουμενη κατασταση . Αρα , ισως να ψαχνεις κατι διαφορετικο τελικα .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.