Jump to content

Recovery card?

didicola

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπορει καποιος να μου εξηγησει :100: τι ακριβως ειναι η συγκεκριμενη καρτα, τι κανει , τι εξυπηρετει , τι τιμη παιζει:100: ?

Ευχαριστω

Ειναι κατι σαν system restore στην ουσια . Το restore αυτο γινεται σε καθε restart . Απο τη στιγμη δηλαδη που δηλωσεις τα partition που θελεις να προστατευσεις , τοτε οτι και να κανεις (σχεδον) θα σου το γυρισει στην προκαθορισμενη αποθηκευμενη κατασταση .

Ναι . Χρησιμοποιειται παρα πολυ σε internet cafe . Μετα απο καθε χρηστη , γινεται restart και επαναφερεται το λειτουργικο στην προκαθορισμενη κατασταση . Πολυ βολικο !

Συνήθως καταφεύγουν σε software τρόπους παρα σε hardware λόγω κόστους. Πολύ λίγα είναι τα net cafe που έχουν pci κάρτες γι αυτή τι δουλειά.

Συνήθως καταφεύγουν σε software τρόπους παρα σε hardware λόγω κόστους. Πολύ λίγα είναι τα net cafe που έχουν pci κάρτες γι αυτή τι δουλειά.

Εφερα πριν 10 μηνες απο το ebay καρτες για netcafe φιλου .... Με μολις 7 Ευρω τη μια .

...Ειπατε τιποτα ???:045:

Το software ειναι πιο ακριβο ...

Μα και εδω να τις αγορασεις στοιχιζουν περι τα 10ε. Ομως μην κοιτας το κοστος ανα κομματι. Για ενα νετκαφε με 60 υπολογιστες χρειαζονται 60*10=600ε. Το κοστος χρησης software ειναι απειροελαχιστο συγκριτικα με αυτα. Και ναι μεν η καρτα ειναι καλυτερη αλλα και οι software λυσεις δουλευουν απροσκοπτα και λιγες ειναι οι φορες που θα σε κρεμμασουν. Αποδειξη οτι η πλειοψηφια των καταστηματων και μεσα σε αυτα ολες οι μεγαλες αλυσιδες νετκαφε εχουν software.

Μα και εδω να τις αγορασεις στοιχιζουν περι τα 10ε. Ομως μην κοιτας το κοστος ανα κομματι. Για ενα νετκαφε με 60 υπολογιστες χρειαζονται 60*10=600ε. Το κοστος χρησης software ειναι απειροελαχιστο συγκριτικα με αυτα. Και ναι μεν η καρτα ειναι καλυτερη αλλα και οι software λυσεις δουλευουν απροσκοπτα και λιγες ειναι οι φορες που θα σε κρεμμασουν. Αποδειξη οτι η πλειοψηφια των καταστηματων και μεσα σε αυτα ολες οι μεγαλες αλυσιδες νετκαφε εχουν software.
ΠΟυ κοστίζουν 10? 100 έχει η pci

Εγώ πάντως επειδη στο παρελθόν εχω δουλεψει αρκετά αυτες τις κάρτες, κατέληξα να αγοράζω απο αυτόν.

Γενικά έχω τοποθετήσει τέτοιες κάρτες σε περισσότερα απο 300 PC μέχρι στιγμής και η μοναδική recovery card που συμπεριφερόταν αψογα κατα την διάρκεια της λειτουργίας του PC ηταν η παραπάνω.

Εγώ πάντως επειδη στο παρελθόν εχω δουλεψει αρκετά αυτες τις κάρτες, κατέληξα να αγοράζω απο αυτόν.

Γενικά έχω τοποθετήσει τέτοιες κάρτες σε περισσότερα απο 300 PC μέχρι στιγμής και η μοναδική recovery card που συμπεριφερόταν αψογα κατα την διάρκεια της λειτουργίας του PC ηταν η παραπάνω.

Πολυ ενδιαφερον!

Ποιο το πλεονεκτημα τους εναντι των φθηνων καρτων που μπορεις να βρεις απο το ebay ???

και ειναι απλη στην χρηση....? μηπως κανει κανενα παρατραγουδω με αλλα parts του pc....? υπαρχει στα κομπιουτερομαγαζα ?

ΠΟυ κοστίζουν 10? 100 έχει η pci

Ενα ελληνικο καταστημα ειχε δημοπρασιες στο fleamarket και εδινε την καθε καρτα 11.5 ευρω.

Επειδή το όλο θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον, θα ήθελα να ρωτήσω για αυτές που φέρνει το Πλαίσιο http://www.plaisio.gr/IWProductSearch.process?cat_attrib=2&query=recovery

Τις έχει δοκιμάσει κανένας; Καλές φαίνονται.

Αρκετά καλές και κάνουν πολύ καλά τη δουλειά αν και πρέπει να υπάρχουν μόνο οι multipe

Να ρωτήσω κάτι. Στο site λέει οτι χρησιμοποιεί ένα μικρό κομμάτι του δίσκου για να καταγράφει τις αλλαγές που γίνονται στο δίσκο. Αν έχεις RAID0 array και καταστραφεί χάνεις όλα τα partitions απο το array, πώς μπορεί να δουλέψει τότε??

Αν κατάλαβα καλά από όσα διάβασα στο site του τύπου. Δεσμεύει ένα χώρο για το προγραμμα. Δεν ξέρω ή δεν βλέπω αν έχει μνήμη η κάρτα αυτή πάνω έτσι ώστε το recovery να γίνεται μέσω της κάρτας. ΓΙα το raid που λες μπορείς να το έχεις σε usb stick και αυτό να είναι ανεξάρτητο από το raid όποτε αν πάθει corruption εσύ θα σαι καλυμμένος

και ας μπούμε τώρα στο ψητό :

1) σε περίπτωση ιου με καλύπτει οποτε δεν χρειάζεται να βάλω antivirus? μονο με firewall θα είμαι "καλυμενος"?

2) θα μπορώ να παίζω παιχνίδια και να μπορώ να αποθηκεύω η όχι?

1)Λογικα ναι, θα επαναφερεται το συστημα και θα γινεται οπως ηταν πριν τον ιο. Firewall να εχεις παντα

2)οχι απο οτι εχω δει σε netcafe. Επαναφερουν καθε ρυθμιση. Τα παντα. Παραδειγμα οταν παω να παιξω cs εγω αλλαζω την αναλυση αλλα αυτη γυρναει παντα στην προεπιλεγμενη με το recovery. Αλλα ισως να μπορεις να βαλεις εξαιρεσεις. Δεν εχω χρησιμοποιησει τετοιο προγραμμα καθολου

Firewall να εχεις παντα

γιατι τι χρειαζεται αφου τα παντα ακυρωνονται μετα την επανεκινηση...

Καποιος που να το εχει χρισημοποιησει και να μας πει καποια πραγματα σιγουρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.