Jump to content

Αγορά TV

Strategos

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω 2 τηλεόρασης για τα δωμάτια και 1 μεγάλη για το σαλόνι στο μαγαζί που πήγε ο πατέρας μου από 20" για τα δωμάτια είχε τις:

1) TV PHILIPS 20FP4121-5 20"

2) Sharp LC-20ΣΥ1E 20"

Και για το σαλόνι είχε την:

ΠΛ’ΣΜΑ TV PHILIPS 42PE5321/12 42"

Η οποια έχει έξοδο hdmi και είναι wide flat αλλα δεν είναι HD.

Τι να πω στον πατέρα μου ποια από τις 2 μικρές να πάρει και η να του πω να πάρει αυτή την philips για μεγάλη η να προτίμηση καμια ποιο μικρή samsung HD?

Πείτε μου όσο γίνετε γρήγορα γιατί πρέπει να απαντήσω αύριο.

Ευχάριστω.

p.s Αν νομίζει κάποιος admin ότι δεν ταιριάζει εδώ το θέμα μου ας το μετακίνηση

e ναι ποια hd όμως? κάποια τις samsung? μέχρι poses ιντζές βγαίνουν και καινούργιες? έχετε κάνα link? Απλά έχει φαγωθεί ο μπαμπάς μου για πλάσμα wide, αλλα τι να κανεις την hdmi είσοδο αν δεν τα βγάζει, για πείτε μου...

• 2 weeks later...

Αν σε ενδιαφέρει το support πάρε LG διαφορετικά πάρε Philips.

Για HD μην ασχολείσαι, το πραγματικό High Definition (1920x1084) έχει πολύ δρόμο ακόμα (μια 3ετία min.) εκτός κι αν έχεις δορυφορικό πιάτο. Αν έχεις όρεξη για μελέτη, πήγαινε εδώ: www.avsite.gr και www.avforums.com

Αν σε ενδιαφέρει το support πάρε LG διαφορετικά πάρε Philips.

Για HD μην ασχολείσαι, το πραγματικό High Definition (1920x1084) έχει πολύ δρόμο ακόμα (μια 3ετία min.) εκτός κι αν έχεις δορυφορικό πιάτο. Αν έχεις όρεξη για μελέτη, πήγαινε εδώ: www.avsite.gr και www.avforums.com

καλα η 3ετία minimum , αλλά μια τηλερόραση και μάλιστα τόσο μεγάλη την αγοράζεις για να μείνει αν μη τι άλλοπάνω από 3ετία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.