Strategos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 Θέλω να αγοράσω 2 τηλεόρασης για τα δωμάτια και 1 μεγάλη για το σαλόνι στο μαγαζί που πήγε ο πατέρας μου από 20" για τα δωμάτια είχε τις:1) TV PHILIPS 20FP4121-5 20"2) Sharp LC-20ΣΥ1E 20"Και για το σαλόνι είχε την:ΠΛ’ΣΜΑ TV PHILIPS 42PE5321/12 42"Η οποια έχει έξοδο hdmi και είναι wide flat αλλα δεν είναι HD.Τι να πω στον πατέρα μου ποια από τις 2 μικρές να πάρει και η να του πω να πάρει αυτή την philips για μεγάλη η να προτίμηση καμια ποιο μικρή samsung HD?Πείτε μου όσο γίνετε γρήγορα γιατί πρέπει να απαντήσω αύριο.Ευχάριστω.p.s Αν νομίζει κάποιος admin ότι δεν ταιριάζει εδώ το θέμα μου ας το μετακίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Νομίζω πως θα ταν καλύτερα η μεγάλη να είναι HD, αφού θα ναι που θα ναι flat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 e ναι ποια hd όμως? κάποια τις samsung? μέχρι poses ιντζές βγαίνουν και καινούργιες? έχετε κάνα link? Απλά έχει φαγωθεί ο μπαμπάς μου για πλάσμα wide, αλλα τι να κανεις την hdmi είσοδο αν δεν τα βγάζει, για πείτε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Ιούνιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Αν σε ενδιαφέρει το support πάρε LG διαφορετικά πάρε Philips.Για HD μην ασχολείσαι, το πραγματικό High Definition (1920x1084) έχει πολύ δρόμο ακόμα (μια 3ετία min.) εκτός κι αν έχεις δορυφορικό πιάτο. Αν έχεις όρεξη για μελέτη, πήγαινε εδώ: www.avsite.gr και www.avforums.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Αν σε ενδιαφέρει το support πάρε LG διαφορετικά πάρε Philips.Για HD μην ασχολείσαι, το πραγματικό High Definition (1920x1084) έχει πολύ δρόμο ακόμα (μια 3ετία min.) εκτός κι αν έχεις δορυφορικό πιάτο. Αν έχεις όρεξη για μελέτη, πήγαινε εδώ: www.avsite.gr και www.avforums.comκαλα η 3ετία minimum , αλλά μια τηλερόραση και μάλιστα τόσο μεγάλη την αγοράζεις για να μείνει αν μη τι άλλοπάνω από 3ετία Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιούνιος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Πάρε HD, δεν χάνεις και τίποτα, ειδικά αν θα αγοράσεις κάποια κονσόλα όπως το wii, XBOX360, P$$$3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.