Jump to content

Aπορια μεταξυ δυο Pentium

squid

Recommended Posts

Οι 6ΧΧ είναι 90 ή 65nm?

O 660 είναι single core με HT.

Ο 830 είναι dual core χωρίς ΗΤ.

Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα τις ανάγκες σου. Τι δουλειά θα κάνεις με το workstation?

Εγώ στην θέση σου θα διάλεγα τον Dual... έχω τον 805 σε φορητό και είναι απίστευτος... Ένα πακέτο update στα ΧΡ που σε άλλο υπολογιστή έκανε τουλάχιστον 6 λεπτά ( εντάξει Northwood στα 2,9) έκανε κάτι λιγότερο από λεπτό...... και ήταν και φορητό έτσι?

90 ειναι και ο 660 και ο 830. Η σειρα 6Χ1 ειναι οι cedar mill στα 65.

Αν τα αφησεις default, παρε τον 660, καθως στα 3000MHz του 830 δεν "νιωθει" το μηχανημα ειτε εχεις 2,3,...34 πυρηνες. Στα 3600 θα εχεις μια αξιοπρεπεστατη αποδοση.

Εγώ στην θέση σου θα διάλεγα τον Dual... έχω τον 805 σε φορητό και είναι απίστευτος... Ένα πακέτο θπδατε τον ΧΡ που σε άλλο υπολογιστή έκαν τουλάχιστον 6 λεπτά ( εντάξει Northwood στα 2,9) έκανε κάτι λιγότερο από λεπτό...... και ήταν και φορητό έτσι?

:089: :089: :089:

Απο την συντομη γνωριμια μου με τον 805 (~2 βδομαδες) δεν νομιζω οτι εχω να πω κανενα θετικο περα απο το γνωστο γεγονος οτι κανει 140 ευρω.

Οταν λες "φορητο" τι εννοεις? Laptop??? Σε λαπτοπ δεν υπαρχει 805. Μηπως εχεις κανα Yonah στον φορητο σου, που ειναι σοβαρος επεξεργαστης και μπερδευτηκες με το χρεπι τον 805?????

Ολα θα τρεχουν σε στοκ ταχυτητες. Χρηση, image editing, desktop publishing, εργασια με μεγαλα αρχεια graphics, παραλληλη λειτουργια CorelDraw και Photoshop. To HT μπαινω να πω στον πειρασμο να πω οτι μαλλον ειναι ψιλο αμελητεα τεχνολογια στην πραξη τουλαχιστο απο τη δικη μου εμπειρια. Δεν το καταλαβα να λειτουργει πουθενα. (καμμια Multitask διαφορα με τον προηγουμενο 3Ghz P4 poυ ειχα στον ιδιο σταθμο)

D805 είπα ? Σόρυ , D820 της Dell με τον Intel® Core® Duo Processor ...Πολύ καλο....

Τωρα μιλας σωστα...

Καμμια σχεση με την σειρα 8ΧΧ, ο Core Duo...

Μου αρεσει που εβαλες και τα ® διπλα απο τα ονοματα!! Μαλλον απο copy-paste ειναι γιατι αλλιως δεν εξηγηται η τοση τυπικουρα...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.