Jump to content

UTT......τι παιζει με αυτες?

GoriLLakoS

Recommended Posts

Κοιτα, αυτη τη στιγμη ειμαστε στο μεσο της 5ής βδομαδας του 2005 και οι μνημες στις οποίες ανφέρεσε ειναι τις 3ής βδομαδας! Οπως καταλαβενεις τα συγκεκριμενα dimms μολις που ηρθαν ελλαδα, αρα ειναι χλωμο να ξερει καποιος! ΜΑλλον καποιος πρεπει να κανει την δοκιμη! :D

Παντως ο τετραψηφιος που λες σε συνδιασμο με την μη υπαρξη βαθουλοματων οδηγει στο συμπερασμα..... STAY AWAY !!!!!!!! :nuke: :nuke: :nuke:

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 19:24]

Παντως περιεργες μνημες....πηγαν 244 με 3.4 για καθε μερα που ειμαι αλλα τα πολυ agresive setings τις αμπιτ δεν υα θελει με τιποτα...

Δεν τα παίρνουν γιατί είναι ch5, έτσι τουλάχιστον είπε ο alonso link

holly molly! Πολυ καλα νεα για ολους! BH back in action λοιπον! Αλλα το καλυτερο θα ειναι η τιμη τους!

Οσο για τα DH ειμαι λιγο μπερδεμενος, αν δεν εβλεπα το 0,11 process θα ελεγα οτι δεν με ενδιαφερουν καθολου! αλλα ειμαι αρκετα περιεργος τωρα!

Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι το ποσο θα ανεβουν ομως? Θα δεχονται χαλαρα timings ή μονο 2-2-2?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.