Alexisferos Μάρτιος 6, 2007 Author #21 Μάρτιος 6, 2007 Μετά από 3 κουραστικούς μήνες και μετά από αρκετά τρεχάματα γιατί είχα κόψει τον τένοντα της τελευταίας φάλαγγας του δείκτη στο δεξί χέρι να με και εγώ πάλι και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον eleven (για την τεχνική υποστήριξη: γυάλισμα και επισκευή του block, το πράσινο plexy και το λαμακι για την 1Χ00 για την κάρτα γραφικών..) τον unseen (για την εξυπηρέτηση του και για την προπέλα της l20) και τον yz που κράτησε τόσο καιρό τον νέο μου cpu, D820 (που πάει 250x14 σταθερά χωρίς ρευματακι ) Έστησα λοιπόν τον υπολογιστή μου και από amd & nvidia πήγα σε intel & ati μερικές Φώτο από το νέο και όχι τελειωμένο σύνολo γιατί αναμένετε βάψιμο μέσα έξω στοκάρισμα σε μερικά σημεία και αλλαγή χρώματος στο κόκκινο plexy μαζί με λίγο καλύτερο συμμάζεμα τον καλωδίων… οι Φώτο δεν είναι οι καλύτερες αλλά μόλις το τελειώσω θα επανέλθω… Μια γενική εικόνα με το plexy να κρύβει τα καλώδια και με τα νέα εντόσθια. Η νέα βάση για το ψυγείο από plexy 0.5cm και πολύ αγάπη από το dremel, ακόμα είμαι στο ψάξιμο για σωστές όμορφες βίδες που θα συγκρατισουν το ψυγείο. Λίγο περισσότερη λεπτομέρεια στο plexy και στο transit Η πρόσοψη γέμισε τρύπες για περισσότερο αέρα Εδώ οι νέοι μου διακόπτες μεταφέρθηκαν στην οροφή και είναι μεταλλικοί και τέλειοι στην αφή και ομορφιά και αλλη μια γενικη
Alexisferos Μάρτιος 13, 2007 Author #24 Μάρτιος 13, 2007 ευχαριστω παιδια..αυριο λεω να παω να παρω σπρει και σιδεροστοκο και να βγαλω τα αυτοκολητα που θελω..και να αρχισω να το μονταρω μεχρι να μου αρεσει...
emnezia Μάρτιος 13, 2007 #25 Μάρτιος 13, 2007 Μπράβο και από εμένα. Δεν είχα δει το thread πιο πριν. Το μεταμόρφωσες το κουτί. και να αρχισω να το μονταρω μεχρι να μου αρεσει... σε φοβάμαι!
ilion10 Μάρτιος 14, 2007 #26 Μάρτιος 14, 2007 Φοβερός !!!!!!!!!!!!:109: Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω και το δικό μου,αλλά όλα μου φαίνονται πολυ δύσκολα.....πρέπει να βάλω και μια ψιλο υδρόψυξη μου φαίνεται....
Alexisferos Μάρτιος 14, 2007 Author #27 Μάρτιος 14, 2007 σημερα πηρα στα χερια μου τον στοκο και τα γυαλοχαρτα και θα αρχισω να κανω την προσοψη...πιστευω αν βρω χρονο μεχρι την παρασκευη θα ειναι ετοιμη και μετα ψαχνω χρωματακι για να την βαψω...
Candyman1442169163 Μάρτιος 15, 2007 #28 Μάρτιος 15, 2007 Alexisferos: Φίλε (δεν κάνω πλάκα) πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις καριέρα και σαν φανοποιός απ'ότι βλέπω. Πάντως το 'touch' το έχεις! Όπως και να'χει όταν κάποιος έχει μεράκι για κάτι, τότε τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά... Well done. Αναμένουμε νέες φωτό.
tsif Μάρτιος 15, 2007 #29 Μάρτιος 15, 2007 σημερα πηρα στα χερια μου τον στοκο και τα γυαλοχαρτα και θα αρχισω να κανω την προσοψη...πιστευω αν βρω χρονο μεχρι την παρασκευη θα ειναι ετοιμη και μετα ψαχνω χρωματακι για να την βαψω...Αμα γουστάρεις έλα να στο βάψω... δουλιά μου είναι !!!Επίσεις ότι θες απο χρώματα-βερνίκια εδώ είμαι..
Alexisferos Μάρτιος 17, 2007 Author #30 Μάρτιος 17, 2007 Αμα γουστάρεις έλα να στο βάψω... δουλιά μου είναι !!!Επίσεις ότι θες απο χρώματα-βερνίκια εδώ είμαι..φιλε μου μου πεφτεις λιγο μακρια...:110: βλεπεις ακομα και στο καραβι να μπω θελω μια μερα να σου ερθω.ευχαριστω παντος.παιδια πηρα μαυρο χρωμα και πρασινο με περλα.το μαυρο θα καλυψει ολο το εσωτερικο εκτος του βαμενου κοκκινου πλεξυ που θα ξυθει και απο κοκκινο θα γινει πρασινο με περλα.επισεις πρασινη θα γινει και ολη ο προσοψη αφου σημερα την στοκαρα και καλυψα ολα τα παλια drives και οτι τρυπες ειχε (πχ απο τα παλια on/off κουμπια κτλ) εκτος της πορτας οπου και θα μπει αυτοκολητο και ακομα ψαχνω το σχεδιο.η φωτογραφικη δεν ειναι εδω για φωτος αλλα οταν την φερει η sister θα γινει η σχετικη φωτογραφισηπιστευω απο βδομαδα να τα εχω τελειωσει ολα και να ανανεωσω το τοπικ.σας ευχαριστω ολους.
Alexisferos Οκτώβριος 12, 2007 Author #31 Οκτώβριος 12, 2007 αχ αυτος ο στρατος μας εφαγε... ειμαι μεσα τωρα 2 μηνες και που χρονος για το κουτι μου...εχω στοκαρει την προσοψη και την εχω βαψει με πρασινο περλε χρωμα με πολυ γυαλιστικο απο πανω.εχουνε προστεθει εχτρα δισκοι και εχει γινει αλλο kable managment ετσι ωστε να μην υπαρχει διγμα καλωδιου στο ματι. σημερα σε μια 10ημερη τιμητηκη αδεια ποθ εχω θα βγαλω φωτος και στην επομενη φορα που θα μπω θα σας τις δειξω..φυσικα θα μου πειτε πεταξε το και παρε αλλο αλλα αυτο δεν γινετε μια που ο στρατος μας τρωει ολα τα λεφτα...συντομα κοντα σας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.