pas2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2006 Γεία σας και καλώς σας βρήκα.Λοιπόν έχω το LG DVR-7400 με το οποίο μέχρι τώρα έχω γράψει ένα DVD.Σε αυτό το DVD έγραψα πολλά αποσπάσματα από την TV αλλά όταν πάω να το rippαρω με το dvdshrink αυτό βγάζει σφάλμα. Το DVD πάντως στο PC παίζει κανονικά αλλά πριν το βγάλω από το μενού του DVD recorder πάτησα να κάνει οριστικοποίηση δηλαδή να κλείσει για να μην ξαναγράψω τίποτα άλλο αλλά δεν το έκανα συμβατό όπως έλεγε στο μενού, μάλλον αυτό θα φταίει. Φαντάζομαι ότι στα TV DVD recorders αυτό θα γίνεται πάντα.Κάθε απάντηση δεκτή.
Greek Ιούνιος 6, 2006 #2 Ιούνιος 6, 2006 Δεν νομίζω να φταίει αυτο ...Εδώ μεγάλες εταιρείες δεν έχουν καταφέρει να κλειδώσουν το rip και το κατάφερες εσύ?Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις στην μεθοδολογία σου....Για πες ακριβώς τί και με ποια προγράμματα προσπαθείς...Αλήθεια γιατί το κάνεις με το dvdshrink? Αφιύ είναι κάτω από 4Gb...
pas2007 Ιούνιος 6, 2006 Author #3 Ιούνιος 6, 2006 Δεν νομίζω να φταίει αυτο ...Εδώ μεγάλες εταιρείες δεν έχουν καταφέρει να κλειδώσουν το rip και το κατάφερες εσύ?Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις στην μεθοδολογία σου....Για πες ακριβώς τί και με ποια προγράμματα προσπαθείς...Αλήθεια γιατί το κάνεις με το dvdshrink? Αφιύ είναι κάτω από 4Gb...Ευχαριστώ που απάντησες.Ναι ξέρω δεν χρειάζεται rip αλλά και με το Nero vision στην εισαγωγή των αρχείων για δημιουργία DVD πάλι βγάζει σφάλμα πάντως δεν έχει να κάνει με κλείδωμα γιατί βγάζει σφάλμα.Πάντως αυτό που θέλω να κάνω εγώ είναι να γράφω από την TV στο DVD και μετά να κόβω σκηνές που δεν θέλω με επεξεργασία στο PC και μετά να το γράφω σε DVD με τις σκηνές που θέλω, ξέρεις κάποια προγράμματα για αυτό?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.