Jump to content

Νέο σύστημα έως 600 ευρώ...ΑΜΕΣΑ!

volanis1980

Recommended Posts

και οι δύο μητρικούλες είναι μια χαρά που λες.

Καλύτερα τώρα 1 γιγα.

Η 7600 gs είναι πολύ καρτούλα και το παθητικό κάνει δουλίτσα

Από ποιο Πλαίσιο θα γίνει η αγορά?

-Οι μητρικές είναι πάντα ο φόβος μου! Την Abit δεν την πολυεμπιστεύομαι όσον αφορά τη σταθερότητα ενός low end συστήματος χωρίς προοπτικές o/c. Για τα φτηνά μοντέλα της Asus έχω ακούσει για ασυμβατότητες με μνήμες, κακή λειτουργία του dual channel κλπ.

-Για το 1GB έχεις δίκιο, να δουμε πώς θα πάει με τα οικονομικά.

-Αν η 7600GS δε ζεσταίνεται τότε είναι η καλύτερη επιλογή. Ίδωμεν! Άτιμα λεφτά, αυτά καθορίζουν τα πάντα!

-Η αγορά θα γίνει από Στουρνάρη.

Υ.Γ.Θα τρέχει αντιβιρους στο ένα core και θα παίζει FM στο άλλο. Με 512ΜΒ@667? Εχεις σκεφτεί σοβαρά τι ακριβώς λές?

Εχεις απολυτο δικιο δεν το εχω σκεφτει.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.Θα τρεχει antivirus στον ενα δισκο και στον αλλο θα παιζει FM.Nαι με 512/667 γιατι?

Koιτα, δε διαφωνό οτι είσαι Ο ψαγμένος και για αυτό πήρες ΤΟ εργαλείο με DP αλλά μη μου λες οτι με 512ΜΒ ραμ εκανες σκαναρισμα στον εναν σκληρο και ετρεχες απο τον αλλον το FM. Εχω καποια basic εμπειρία απο την ενασχοληση μου με pc ολα αυτά τα χρόνια και αυτό που λες δεν γινεται. Η μαλλον γιανεται αλλά το swap που τρως στη μαπα κανει το συστημα να σεεεερνεεεται ελεεινα. Και μη πεις όχι. Οι δυο επεξεργαστές πανω στο ιδιο τσιπ, δεν εξαλειφουν το bootleneck την ελειψη μνημης ραμ.

Koιτα, δε διαφωνό οτι είσαι Ο ψαγμένος και για αυτό πήρες ΤΟ εργαλείο με DP αλλά μη μου λες οτι με 512ΜΒ ραμ εκανες σκαναρισμα στον εναν σκληρο και ετρεχες απο τον αλλον το FM. Εχω καποια basic εμπειρία απο την ενασχοληση μου με pc ολα αυτά τα χρόνια και αυτό που λες δεν γινεται. Η μαλλον γιανεται αλλά το swap που τρως στη μαπα κανει το συστημα να σεεεερνεεεται ελεεινα. Και μη πεις όχι. Οι δυο επεξεργαστές πανω στο ιδιο τσιπ, δεν εξαλειφουν το bootleneck την ελειψη μνημης ραμ.

Nαι αυτο ειναι οτι το παιζω ψαγμενος.Λες και εχω να κερδισω κατι ας πουμε κανα βραβειο και θα επιδειχτω στο pctechnology.Να κρινεις καλυτερα πριν αρχισεις να μιλας ειρωνικα μπορω να ακολουθησω και εγω στο ιδιο στιλ αλλα δεν θελω.

Ναι εχεις δικιο δεν το εχω κανει απλα το εγραψα για να το παιξω μουρη και να δειξω οτι εχω σουπερ-dooper επεξεργαστη γιαυτο τον πηρα το διπυρηνο.

Πανω απο 700Μβ μνημης για απλα προγραμματα δεν χρειαζονται με καμια παναγια.Τωρα αν τρεχεις εφαρμογες video-photo-editing αυτο ειναι αλλο θεμα.Εχω ακουσει χρηστες πολυ ψαγμενους σε αλλα φορουμς και το εχω διαπιστωσει το παραπανω που λεω.

εχω και αλλα να πω αλλα ειμαστε offtopic και στην τελικη δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν.As long as everybody is happy.....:026: :026:

Οι διαφωνιες επιτρεπονται, οι προσωπικες επιθεσεις οχι.

Αρκεστειτε παρακαλω στο να πειτε την γνωμη σας για να βοηθησουμε τον φιλο που ανοιξε το thread στην αποφαση του.

Ο καθενας μπορει να εχει ΟΠΟΙΑ γνωμη/αποψη θελει χωρις να θιγει τους υπολοιπους.

Μην με αναγκασετε να χαλασω το thread στελνοντας το στον καδο.

για την ιστορια το μανατζερ με 10 πρωταθληματα δε μου ζητησε ποτε πανω απο 260 megs ενω το Καρπεσκυ μολις.....40.

nikchris αμφιβάλλω αν σου επιτέθηκε κανείς, τον soulclaimer μην τον παρεξηγείς, έχει περάσει πολλά { α ρε μεφιστο θεέ!}. Απλά δε μας φάνηκε και τόσο σωστή αναλογικά η σύνθεση σου. Και γω αντικειμενικά νομίζω πως 1γίγα επιβάλλεται και αστα τα dual για άλλα καλοκαίρια :D

@Necro δλδ κατσε τωρα, με λές διαταραγμένη προσωπικότητα? :p:D

@nikchris δε σε ειρωνευομαι, ισως ήμουν σε κάποιο βαθμο ειρωνικός(λιγουλάκι) αλλά είναι στα πλαίσια μιας συζητησης πιστευω, ε?

οπως λέει Νεκρός Δεμονισμενος Μοδεράτορας,

δε μας φάνηκε και τόσο σωστή αναλογικά η σύνθεση σου

Δες και μόνος σου:

Athlon 64 3200+ -- Pentium D805

1GBRAM DDR400 -- 512MB DDR2667

G-Force 7600GS -- G-Force 6600GT

160GB HDD -- 250GB HDD

ABIT K8N/ASUS A8N -- ASUS P5LD2

Φενεται καθαρά πως υπερέχει η πρώτη συνθεση. Είναι πολύ πιο δυνατή για ολ αραουντ χρήση. Ενω εσύ υποστηρίζεις το αντίθετο.

Ο 805 είναι πολύ κομμένος επεξεργαστής, ενώ η 6600 είναι αρκετά παλιά και δεν υποστηρίζει τα εξτρα μπιχλιμπιδια της 7600, τα οποία βοηθανε στις ταινίες γιατις οποίες προορίζεται το πισι.+ στο encoding(αν κανει ποτέ η κοπέλα)

Απο λάθη που έχω κανει στις αγορες μου εχω καταλήξει στο οτι το πρώτο συστημα για οποιονδήποτε τυπο χρηστη πρέπει να είναι πολύ μα πολύ ζυγισμένο(και με πολύ ευκολα αναβαθμισιμο), γιατί αν δεν είναι ακομα και οι μελλοντικές αναβαθμισεις θα πανε στραφη και θα κοστίζουν πάρα πολλά.

Αυτά.

Soul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.