Jump to content

Επιτέλους το πήρααααα......

elefsinaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας φιλαράκια μόλις χτες ανακάλυψα το site σας και μπορώ να πω ότι έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα....(το κλείνω τώρα μην μπει καμια μηγα).....

μετά από ταλαιπωρία 2 χρόνων(με ένα laptop) τελικά μόλις φέτος πήρα επιτέλους ένα desktop........και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου μιας και το έχω μόλις καμια 25 μέρες......(είμαι ακόμα επάνω....στα κέφια)

λοιπόν παραθέτω τα χαρακτηριστικά μου........και περιμένω γνώμες......

1) case cooler master wave aluminium

2) power enermax 500 watt

3) ηχεία logitech Z-2300 2.1 THX

4) οθόνη 19" 190x6 (0 pixel waranty)

5) mouse keyboard logitech ασύρματα

6) ψύκτρα thermalright X-90 με 9άρι ανεμιστήρα

7) CPU INTEL D 930 3.2 (τον έχω "κλοκαρει" στα 3.75):084: :084: :084:

8) MOTHER ABIT AW8-MAX

9) 4 X 1GB OCZ DDR2 667 GOLD 4-4-4-8

10) GRAFICS eVGA 7900GTX 512MB SUPERCLOCK

11) SOUND CREATIVE x-fi PLATINUM

12) TV DIGITAL PINNACLE 310i

13) DVD ROM NEC 16X

14) DVDRW-16X NEC

15) 1 X HD WD-RAPTOR 74GB 10000rpm

16) 2 X HD WD 7200rpm

17) UPS (επειδή πιστεύω ότι είναι κρίμα να μην το προστατεύσω το μηχανάκι)

18) MOBO ABIT AW8-MAX

λοιπόν όλη η ιστορία αυτή πήγε 3326 τα πράγματα τα προμηθεύτηκα από MULTIRAMA-ESHOP-PLAISIO-EBAY

KAI TO ΠOIO SUPER.....ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ..... (Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ)είδατε ποσο γλυκός είμαι μαζί τις...........άμα μου κάνει τέτοια δώραααααααα...........................:008: :008: :008:

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ?

Η μητρική είναι Conroe ready?

Αν όχι ελπίζω να μην έχεις το μικρόβιο της αναβάθμισης.

Μπράβο ρε φίλε ... χαίρομαι... Ειδικά που στο έκανε δώρο η γυνάικα σου... Εμένα απειλεί να ου το πετάξει από το παράθυρο.... Και από ότι βλέπω το σύστημα είναι ******... Άντε καλοδούλευτο...

εγω το βλεπω καλο το συστημα ως και τζαμι!!! βεβαια θα μπορουσες να περιμενεις τους conroe....

Ρε παίδες εδώ το παιδί μας λέει πως ταλαιπωριώταν για 2 χρόνια με ένα laptop (φαντάζομαι όχι και των υψηλότερων αποδόσεων) και τώρα που "έχτισε" αυτό το κουκλί (ή μήπως "θήριο" του πάει καλύτερα σαν έκφραση) του λέτε για Conroe;

Elefsinara, συμβουλή μου, για κάνα χρόνο (το λιγότερο) μην ξανακάνεις έρευνα αγοράς. Κοίτα να χαρείς το μηχάνημα (το οποίο θεωρώ πως είναι υπερπλήρες) και μετά βλέπεις για Conroe και συναφή. Καλορίζικο!

8) MOTHER ABIT AW8-MAX

18) MOBO ABIT AW8-MAX

Πάντως πρέπει να είναι το πρώτο μηχάνημα με dual motherboard! Χεχε!

Καλως ηρθες και μεγια το τουμπανο-μηχανημα. :023:

Μεγειά το καινούργιο σου σύστημα...και καλωσήρθες στο φόρουμ.

Το μόνο που θα πρέπει να κοιτάξεις άμεσα....είναι η κάρτα γραφικών σου.

Υπάρχουν πάρα πολλές 7900GT/GTX (και ειδικά οι υπερχρονισμένες εκδόσεις τους) οι οποίες είναι ελλατωματικές εκ'κατασκευής.

Για γρήγορο έλεγχο....

Τρέξε 3-4 φορές συνεχόμενα το 3dMark 2006....άν υπάρχει πρόβλημα στο section του deep freeze θα κολλήσει ή θα βγάζει artifacts.

Αν περάσει επιτυχώς...συνεχίζεις με FEAR,Oblivion και BF2

λοιπόν όλη η ιστορία αυτή πήγε 3326 ................

.....ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ..... (Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ)ε

Καμιά αδερφή έχει η γυναικούλα σου ? :044:

Πέρα από την πλάκα, καλως μας ήρθες και μεγιές το μηχανάκι....

Καλα η γυναικα σου ειναι η μοναδικη στον κοσμο!Ολες οι αλλες απειλουν οτι θα το σπασουν στην καλυτερη και οτι θα το αποτεφρωσουν στην χειροτερη και εσενα σκαει μια περιουσια για να στο παρει...Αχ θελω και εγω....

Συγχαρητήρια και μεγειά το μηχάνημα, καλωσήρθες στη παρέα! Είναι πραγματικά παντοδύναμο, ελπίζω να το αξιοποιήσεις και συ καταλλήλως! Άντε και καλό gaming!{δε πιστεύω να το πήρες για... office...}:D

μεγεια το μοτορι!

δεν εισαι ο μονος ομως που του πηρε συστημα δωρο η γυναικα..

το συστημα της υπογραφης μου εχει αγορασθει εξολοκληρου απο τη γυναικα μου:110:

μην αμελησεις ,πανω στη χαρα σου, να κανεις οτι συμβουλεψε ο TASOS..

σας ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα.......σε απαντηση καποιου φιλου......ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ......αλλα προς το παρον πιστευω οτι υπερκαλυπτομαι

.......κατα τον δεκεμβριο παλι να δουμε τι θα βγαλουν παλι για να καταστρεψουν.......τις τσεπες μας......

οσο αφορα σε ενα αλλο φιλο η γυναικα μου εχει 2 αδερφες 25-28

εγω πηρα την ποιο μικρη 23........και εγω......32

ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΑΝΚS ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

σας ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα.......σε απαντηση καποιου φιλου......ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ......αλλα προς το παρον πιστευω οτι υπερκαλυπτομαι

.......κατα τον δεκεμβριο παλι να δουμε τι θα βγαλουν παλι για να καταστρεψουν.......τις τσεπες μας......

οσο αφορα σε ενα αλλο φιλο η γυναικα μου εχει 2 αδερφες 25-28

εγω πηρα την ποιο μικρη 23........και εγω......32

ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΑΝΚS ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

κοίτα ρε.....ο γκαστόνε ντακ σε ανθρώπινη μορφή είναι ο άνθρωπος ρε αν είναι δυνατόν...:044: :044: :044:

:010:

κατι ασχετο. ετοιμαζεσαι να πεταξεις πανω vista? Γιατι βλεπω το συστημα να μπορει να τα βαλει με τα vista και μαλιστα οχι με το ζορι (τουλαχιστον μεχρι τωρα, ποιος λεει οτι μεχρι να βγουνε δεν θα θελουν 4 GB minimum συμφωνα με αυτους παντα :D)

να μην τα βαλω σαν παιδι.........και εγω........:059:

περιμενω και την καινουργια beta εκδοση να μου ερθει.....αλλα μαλλον δεν θα την βαλω σε αυτο το pc

THX...Necro{Demon}....που εδωσες εσυ την απαντηση

λοιπον φιλαρακι η γνωμη μου για την οθονη καλη ειναι.....υπαρχουν και καλυτερες βεβαια.....αλλα για τα 380e που κανει ειναι καλη.....και 3 χρονια με 0 pixel.......πιστευω καλυτερη απο τις LG τις ιδιας κατηγοριας.......και ντιζαινατη.........η τελευταια λεξη killing me.........:067: :067: :067: :067:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.