tsif Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Επεσε στα χέρια μου ένα φλασάκι 2 Giga αλλά το pc μου αναγνωρίζει μόνο 248ΜΒ.Aπό WinXp όταν πάω να του κάνω format δεν μου βγάζει παραπάνω επιλογές.Τί μπορώ να κάνω να βρώ τα υπόλoιπα 1750ΜΒ ??? Μήπως ειπάρχει κανένα ειδικό προγραμμα που να φορμάρει φλασάκια ??? Μήπως απο DOS ????
panoc Ιούνιος 5, 2006 #2 Ιούνιος 5, 2006 εισαι σίγουρος οτι ειναι 2GB? 248ΜΒ ειναι η συνήθης χωρητικότα των 256ΜΒ.δώσε μας καποιο στοιχειο για το μοντελο/μάρκα.
tsif Ιούνιος 12, 2006 Author #4 Ιούνιος 12, 2006 Το φλασάκι ήταν αγορασμένο απο e-bay και ήταν no name..Είχε ένα προγραματάκι για φορματ (flashformat) ή κάτι τέτοιο .. Τελικά το έστειλα πίσω και περιμένω να μου έρθει ένα καινούριο. Μαζί με το δικό μου είχαμε παρει και άλλα 3 με κάτι φιλαράκια ..Το 1 έπεξε κανονικά και τα άλλα ενώ τα αναγνώριζε ως 2 γιγα όταν γέμιζαν πάνω από περίπου 1 γιγα μετά που τα διάβαζε ο explorer,έβγαζε με μηδενικά τα ονόματα στους φακέλου και στα αρχεία που υπήρχαν μέσα και φυσικά ούτε τα διάβαζε ούτε έσβηνε τα αρχεία/φακέλους....Αυτά....Υ.Γ καθηστέρησα να απαντήσω λόγο φόρτου εργασίας ......... :119:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.