Jump to content

Accelero X2

ThorLite

Recommended Posts

Αποφασισα να αλλαξω την default ψυκτρα που εχει η Χ1800ΧΤ.Η μαμισια ειναι καλη αλλα μονο οταν αναγκασεις τον ανεμιστηρα της να ειναι στο 100% και κανει σαν ελικοπτερο ομως.Ετσι πηρα την Accelero X2:

attachment.php?attachmentid=11292&stc=1&d=1149440056

H τοποθετηση της ψυκτρας δεν μου πηρε ουτε 15 λεπτα.Ξεβιδωνουμε την παλια ψυκτρα καθαριζουμε τον πυρηνα της καρτας προσεχτικα με ενα απαλο κομματι χαρτι απο το παλιο TIM.Εγω χρησιμοποιησα artic ceramique αλλα και αυτο που εχει η ψυκτρα ειναι ομορφα τοποθετημενο.Βαζουμε τα thermal pad στις μνημες και βιδωνουμε την accelero οπως λενε οι οδηγιες....

Οι δυο ψηκτρες αριστερα της ΑΤi δεξια της Artic Cooling:

attachment.php?attachmentid=11293&stc=1&d=1149440391

H X1800XT σε XXX picture:

attachment.php?attachmentid=11294&stc=1&d=1149440514

Tα αποτελεσματα:

ΑΤι default ανεμιστηρας auto:

Idle: 55-57 Load: 75-77

AΤι default ανεμιστηρας 100%:

Idle: 49-50 Load: 68-70

Για την Αccelero X2 επειδη ειτε 100% ειτε auto ο ανεμιστηρας ειναι παντελως αθορυβος βαζω μονο με το fan sto 100%:

Idle: 47 Load: 67

H ψυκτρα με ικανοποιησε εχει λιγο καλυτερα αποτελεσματα απο την default ΑΛΛΑ η default για να εχει αυτη τη αποδοση πρεπει να κανει σαν τουρμπινα η Accelero X2 ειναι παντελως αθορυβη.

Μονο μειονεκτημα ειναι ο ζεστος αερας δε βγαινει εξω απο το κουτι οπως κανει η default ΑΤi και χρειαζεται να υπαρχει ενα σωστο airflow μεσα στο κουτι.

post-80-1442174384,4412_thumb.jpg

post-80-1442174384,5318_thumb.jpg

post-80-1442174384,6232_thumb.jpg

παιδιά πάντως εμενα η accelero μου βγήκε καταπληκτική...

πριν που είχα τη super φασαριόζα default ψύκτρα είχα 70-75 βαθμούς σε windows και 90-95 όταν βαριοφορτωνε τα textures του oblivion

όταν έβαλα την accelero έβαλα και καινούργιο κουτί μαζί(thermaltake shark) και χρησιμοποίησα την arctic silver 5.

αυτή τη στιγμή βλέπω 46 βαθμούς και όταν κλείνω το oblivion(έχοντας και clock-αρισμένη την κάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες του πάνου) έχω 58 βαθμούς!!!!!!!!!! 58 βαθμούς με το "κουλερακι" στο 32% τη στιγμη που κλεινω το oblivion!!! όνειρο!!!

δεν ξέρω αν ήταν ο συνδυασμός κουτιού, παστας και ψύκτρας η κάτι συγκεκριμένο από αυτά αλλά 30 βαθμοί πιο κάτω είναι κάτι που δεν το περίμενα!

πάντως οποιος με ρωτήσει για την accelero το μονο σίγουρο είναι ότι θα του πω τα καλύτερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.