tsallinia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 γεια σας.προσφατa εφτιαξα εναν υπολογιστη στον αναδεχτο μου και ολα πηγαν καλα.εβαλα τα xp,τους οδηγους για την οθονη,τους οδηγους της μητρικης και οταν πηγα να κανω εγκατασταση τους drivers για την καρτα γραφικων,αρχισαν ολα τα προβληματα!δεν μπαινουν καθολου οι drivers!!παω να τους κανω setup και βγαζει δυο μυνηματα. 1ο σφαλμα INF.δεν βρεθηκε το προγραμμα οδηγησης video.(εννοειται αφου γι αυτο παω να βαλω τους drivers!)2o η εγκατασταση δεν μπορει να ολοκληρωσει την εγκατασταση(μεταφραση ομως ε?).προσπαθηστε να εγκαταστησετε τον προσαρμογεα οθονης με κανονικο προγραμμα οδηγησης vga πριν εκτελεσετε την εγκατασταση. δοκιμασα τα παντα..παλιοτερους drivers εγκατασταση οποιουδηποτε utility μεσα στο cd(πχ smartdoctor) αλλα τιποτε.πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω!ειναι κριμα το καημενο το παιδακι.κλαιει που δεν μπορει να παιξει τιποτε!!!thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 το .ΝΕΤ Framework το εχεις εγκαταστησει??ειναι αναγκαιο για να κανεις εγκατασταση το ccc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιούνιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Ή καλυτερα κατεβασε τους omega drivers που δε θελουν το .ΝΕΤ και ειναι πολυ πιο βολικοι (κατα τη γνωμη μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Eμενα στην Χ600ΧΤ και στην Χ700 δεν δουλευουν καθόλου οι ομεγκα. Καμια εκδοση. Ισως εξαρτάται και απο το υπόλοιπο χαρντ.Είχα ιδιο πρόβλημα οταν πηγαινα να εγκαταστήσω μια 9250 pci σε win98(ασχετο..)Δοκιμασε τους καινουριους 6.5 της ΑΤι και πριν το κάνεις αυτο ξαναμαναβάλε τους καινουριους οδηγους για τη μοβο.(αφου εχεις ιδιο σφάλμα με μενα και εγώ είχα pci απλή, αρα σου την αναγνωρίζει ως pci απλή.) ΚΑτι που σημαίνει πως έχεις πρόβλημα με τον συνδυασμό mobo drivers/vga drivers/win.Σβησε όλους τους οδηγούς που πέρασες.Περνα τους πιο καινουριους οδηγους για την μανα.(στο σιντι είναι μαλλον παλιοι)Περνα το ΝΕΤ.frameworkΠερνα τους 6.5 καταλύτες.Πρεπει να δουλέψει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Ιούνιος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 το .ΝΕΤ Framework το εχεις εγκαταστησει??ειναι αναγκαιο για να κανεις εγκατασταση το ccc!Η αιτία του ***βλήματος είναι η παραπάνω. Οι σύγρονοι ATI Catalyst θέλουν το .NET Framework ΠΡΟεγκτεστημένο για να εγκατασταθούν.Οπότε κατέβασέ το από τη Microsoft, εγκατέστησέ το και μετά βάλε τους οδηγούς. Αν πάλι δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα τότε κάνε τα βήματα που λέει παραπάνω ο soulclaimer.ΥΓΑ ρε ATI όλο ιδέες είσαι. Ο περισσότερος κόσμος κακολογεί τους οδηγούς της ATI ως προβληματικούς ενώ είναι αρκετά σταθεροι κατά τα λοιπά, λόγω αυτού του μπερδέματος που γίνεται με το .NET Framework.Δεν μπορούνε να βάλουνε ένα check στον Installer έστω να σου λέει "Φίλε θέλω το .NET Framework και δεν το 'χεις στο σύστημά σου. Άντε κατέβαστο αλλιώς δεν εγκαθίσταμαι" παρά βγάζει κάτι ακατονόητες αρλούμπες στυλ "σφάλμα INF" κτλ:097: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsallinia Ιούνιος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 ευχαριστω παρα πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.