Jump to content

TFT Philips ή LG?

Veli

Recommended Posts

Ετοιμάζομαι να αντικαταστήσω την καλή μου 19" CRT γιατί τα μάτια μου έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται μετά από μεγάλη χρήση... Έτσι σκέφτομαι για μια 19" TFT και έχω καταλήξει σε μια από αυτές τις 2 οθόνες:

1. PHILIPS 190X6FB 19'' TFT (351Ε)

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156286

2. LG 19'' 1932P-BN BLACK (365Ε)

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168279

Οι τιμές είναι αρκετά κοντά για να αποτελούν κριτήριο απόφασης.

Και οι 2 εταιρίες έχουν καλό όνομα στις οθόνες γενικά...

Και οι 2 έχουν εγγύηση zero-pixel 3 χρόνια...

Και οι 2 έχουν DVI, ίδια επίπεδο φωτεινότητας/κοντραστ κτλ

Οι διαφορές που εντόπισα και σηκώνουν συζήτηση είναι οι εξής:

1. Η LG έχει μικρότερο μέγεθος κουκίδας

2. Η LG έχει μικρότερο χρόνο απόκρισης

3. Η Phillips έχει ηχεία και usb (ασήμαντο...)

4. Έχω ακούσει άσχημα λόγια για την απεικόνιση του μαύρου της LG αλλά δεν ξέρω και τι παίζει με τη Philips.

Νομίζω ότι μονο η 1η και η 4η είναι πιο σημαντικές και θα ήθελα τη γνώμη σας!!!

Φίλε μου εγώ την Philips έχω. Να ξέρεις μιλάμε για τέλεια εξυπηρέτηση, ένα καμμένο subpixel είχα, και μου έδωσαν καινούργια οθόνη πακεταρισμένη. Πάντως να έχεις το νου σου, τώρα τελευταία μου κάνει κατι κόλπα, το μενού smartouch{που το αγγίζει και ανοίγει} ανοίγει μόνο του, αλλά ενώ μου είπαν οι άνθρωποι να μου στείλουν οθόνη, προτίμησα να δω τι θα γίνει, γιατί παίζω να υπάρχουν ελεκτροστατικο@@ιες σπίτι μου από ηλεκτρικές συσκευές λόγω εργασιιών, απλά το λέω για να το ξέρεις.

Εχωντας LG 1915S στο σπιτι και Philips 19P6 στο γραφειο, θα σου πω να πας σε Philips. Τα χρωματα δεν εχουν καμια σχεση.

4. Έχω ακούσει άσχημα λόγια για την απεικόνιση του μαύρου της LG

Το επιβεβαιωνω και εγω.

ΥΓ: Αψογο και το service της Philips καθως ειχα παρει 17αρα και εμφανιζε κατι γραμμες. Μου την αλλαξαν με την 19αρα και η συμπεριφορα τους ηταν αψογη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.