Jump to content

my new watercooling setup

madg1442169081

Recommended Posts

μιας και τα περισσοτερα parts της υδροψυξης μου εχουν αλλαξει ειπα να σας τα παρουσιασω!

και παμε λοιπον:

αντλια : D5 dangerden

τανκ :2χ5.25 επισης της dangerden

ψυγειο: διπλο τυπου transit

block cpu :το γνωστο κορυφαιο του eleven

block vpu:το tyee dangerden

η διαταξη εχει ως εξης: αντλια-cpu-vpu-ψυγειο-τανκ-αντλια.

παρατηρησεις σχολια ευπροσδεκτα εννοειται :)

post-881-1442174383,5372_thumb.jpg

post-881-1442174383,6003_thumb.jpg

post-881-1442174383,6639_thumb.jpg

post-881-1442174383,7407_thumb.jpg

post-881-1442174383,8032_thumb.jpg

post-881-1442174383,8729_thumb.jpg

post-881-1442174383,9396_thumb.jpg

Μια μικρή παρατηρηση σχετικά με την διάταξη. Η GPU δεν ζεστενει το νερό? δηλαδή μετα στη CPU πάει νερό ηδη ζεσταμένο κάπως.

Εγω πιστεύω οτι η GPU πρέπει να εχει το δικό της ανεξάρτητο κύκλωμα.

Πάντως αρκετά ομορφη και μαζεμένη κατασκευή

Μπραβο παλικαρι

Μια μικρή παρατηρηση σχετικά με την διάταξη. Η GPU δεν ζεστενει το νερό? δηλαδή μετα στη CPU πάει νερό ηδη ζεσταμένο κάπως.

Εγω πιστεύω οτι η GPU πρέπει να εχει το δικό της ανεξάρτητο κύκλωμα.

Πάντως αρκετά ομορφη και μαζεμένη κατασκευή

Μπραβο παλικαρι

ναι εν μερει εχεις δικιο,το ιδανικο θα ηταν η καρτα να ειχε ξεχωριστο δικο της κυκλωμα,απλα θα ηθελε πολυυυυ χωρο(το οικονομικο το αφηνω απ'εξω) τον οποιο το stacker δεν διαθετει!

παντως κατι θα κανουμε και γι'αυτο :wink:

post-881-1442174384,2543_thumb.jpg

ναι εν μερει εχεις δικιο,το ιδανικο θα ηταν η καρτα να ειχε ξεχωριστο δικο της κυκλωμα,απλα θα ηθελε πολυυυυ χωρο(το οικονομικο το αφηνω απ'εξω) τον οποιο το stacker δεν διαθετει!

παντως κατι θα κανουμε και γι'αυτο :wink:

Η διαταξη που εχεις ειναι η καλυτερη δυνατη (και προτεινομενη) για το setup που ψυχεις.

@madg: Φιλε μπράβο παρα πολύ καλή δουλειά! Μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο συμμαζεμένα υδρόψυκτα μηχανήματα που έχω δει ποτε μου!

Μου έδωσες ιδέες τώρα γιατί το καλοκαίρι σκέφτομαι να περάσω k εγώ σε udrposiksi και έχω & εγώ stacker!

@madg: Φιλε μπράβο παρα πολύ καλή δουλειά! Μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο συμμαζεμένα υδρόψυκτα μηχανήματα που έχω δει ποτε μου!

Μου έδωσες ιδέες τώρα γιατί το καλοκαίρι σκέφτομαι να περάσω k εγώ σε udrposiksi και έχω & εγώ stacker!

thanks :) το στακερακι ειναι απο τα καλυτερα κουτια για νερακι παντως!go for it :)

Η διαταξη που εχεις ειναι η καλυτερη δυνατη (και προτεινομενη) για το setup που ψυχεις.

ναι δεν εχω παραπονο,απλα αυτο που ειπε ο Γιαννης το ειχα σκεφτει και γω μιας που εχω και τα parts για μια δευτερη υδροψυξη αλλα τελικα το θεωρησα υπερβολη για να το κανω!

ναι δεν εχω παραπονο,απλα αυτο που ειπε ο Γιαννης το ειχα σκεφτει και γω μιας που εχω και τα parts για μια δευτερη υδροψυξη αλλα τελικα το θεωρησα υπερβολη για να το κανω!

Δεν ξερω αν ειναι υπερβολη . Για καποιους ειναι . Οπως και για καποιους αλλους δεν ειναι.

Η διαφορα θερμοκρασιας οταν προσθετεις μια X1900XTX σε κυκλωμα με ηδη εναν opteron dual core , ειναι περιπου 2-3 βαθμοι (προς τα επανω φυσικα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.