madg1442169081 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2006 μιας και τα περισσοτερα parts της υδροψυξης μου εχουν αλλαξει ειπα να σας τα παρουσιασω! και παμε λοιπον: αντλια : D5 dangerden τανκ :2χ5.25 επισης της dangerden ψυγειο: διπλο τυπου transit block cpu :το γνωστο κορυφαιο του eleven block vpu:το tyee dangerden η διαταξη εχει ως εξης: αντλια-cpu-vpu-ψυγειο-τανκ-αντλια. παρατηρησεις σχολια ευπροσδεκτα εννοειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούνιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 ωραιο ρε mad..nice job.ποσο πηγε το μαλλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Την αντλια απο που την καβατζωσες?Πουλανε και στην Ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 @giorgos γυρω στα 350€@SLN τα περισσοτερα(και η ανλτια) ειναι απο over-clock.co.ukΕλλαδα δεν ξερω αν παιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Πολυ καλο!Η αντλια ποσα λεφτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 ευχαριστω ,αν θυμαμαι καλα γυρω στα 110€ εβγαινε κομπλε με μεταφορικα κλπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Πολυ καλες επιλογες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 thanks ,ξεχασα να αναφερω θερμοκρασιες..cpu idle-max 33-40 vpu idle-max 40-45! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Ιούνιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Μια μικρή παρατηρηση σχετικά με την διάταξη. Η GPU δεν ζεστενει το νερό? δηλαδή μετα στη CPU πάει νερό ηδη ζεσταμένο κάπως.Εγω πιστεύω οτι η GPU πρέπει να εχει το δικό της ανεξάρτητο κύκλωμα.Πάντως αρκετά ομορφη και μαζεμένη κατασκευή Μπραβο παλικαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Λογικα πρωτα περναει το κρυο νερο απο τον επεξεργαστη και μετα απο την καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Μια μικρή παρατηρηση σχετικά με την διάταξη. Η GPU δεν ζεστενει το νερό? δηλαδή μετα στη CPU πάει νερό ηδη ζεσταμένο κάπως.Εγω πιστεύω οτι η GPU πρέπει να εχει το δικό της ανεξάρτητο κύκλωμα. Πάντως αρκετά ομορφη και μαζεμένη κατασκευή Μπραβο παλικαρι ναι εν μερει εχεις δικιο,το ιδανικο θα ηταν η καρτα να ειχε ξεχωριστο δικο της κυκλωμα,απλα θα ηθελε πολυυυυ χωρο(το οικονομικο το αφηνω απ'εξω) τον οποιο το stacker δεν διαθετει! παντως κατι θα κανουμε και γι'αυτο :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 ναι εν μερει εχεις δικιο,το ιδανικο θα ηταν η καρτα να ειχε ξεχωριστο δικο της κυκλωμα,απλα θα ηθελε πολυυυυ χωρο(το οικονομικο το αφηνω απ'εξω) τον οποιο το stacker δεν διαθετει!παντως κατι θα κανουμε και γι'αυτο :wink:Η διαταξη που εχεις ειναι η καλυτερη δυνατη (και προτεινομενη) για το setup που ψυχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιούνιος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 @madg: Φιλε μπράβο παρα πολύ καλή δουλειά! Μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο συμμαζεμένα υδρόψυκτα μηχανήματα που έχω δει ποτε μου!Μου έδωσες ιδέες τώρα γιατί το καλοκαίρι σκέφτομαι να περάσω k εγώ σε udrposiksi και έχω & εγώ stacker! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 3, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 @madg: Φιλε μπράβο παρα πολύ καλή δουλειά! Μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο συμμαζεμένα υδρόψυκτα μηχανήματα που έχω δει ποτε μου!Μου έδωσες ιδέες τώρα γιατί το καλοκαίρι σκέφτομαι να περάσω k εγώ σε udrposiksi και έχω & εγώ stacker! thanks το στακερακι ειναι απο τα καλυτερα κουτια για νερακι παντως!go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Η διαταξη που εχεις ειναι η καλυτερη δυνατη (και προτεινομενη) για το setup που ψυχεις.ναι δεν εχω παραπονο,απλα αυτο που ειπε ο Γιαννης το ειχα σκεφτει και γω μιας που εχω και τα parts για μια δευτερη υδροψυξη αλλα τελικα το θεωρησα υπερβολη για να το κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 ναι δεν εχω παραπονο,απλα αυτο που ειπε ο Γιαννης το ειχα σκεφτει και γω μιας που εχω και τα parts για μια δευτερη υδροψυξη αλλα τελικα το θεωρησα υπερβολη για να το κανω!Δεν ξερω αν ειναι υπερβολη . Για καποιους ειναι . Οπως και για καποιους αλλους δεν ειναι.Η διαφορα θερμοκρασιας οταν προσθετεις μια X1900XTX σε κυκλωμα με ηδη εναν opteron dual core , ειναι περιπου 2-3 βαθμοι (προς τα επανω φυσικα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 3, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 ε ναι λογικο ειναι, προσθετεις 100+watt στο κυκλωμα,παντως οταν δοκιμασω με δυο υδροψυξεις στον κυβο θα ενημερωσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.