Jump to content

k8nsnxp-939 fsb???

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Κατσαβριάς Ε

Δεν ηταν για εσενα ρε συ το μαλωνεις :p

Νομιζω οτι σου απαντησα με τον καλυτερο τροπο,και μαλλιστα πολλες φορες ετσι ωστε να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις... Δεν σε ''μαλλωσα'' με κανεναν τροπο...

Αρχική απάντηση από Κατσαβριάς Ε

Και πωσ τη κανει τη δουλεια ο 11? πωσ θα του πω τι θέλω? πως θα φτάσουν σεμενα που ειμαι στη μακρυνη Ξάνθη? για το ford transit καβατζωνω απο το 1ο που βρίσκω στο δρομο? η περνω σβάρνα ολα τα συνεργεια?κ αν μου δωσουν καμια χαλασμενη *******? γενικα αν μου βρει το ψυγειο κ μου κανει μπλοκ ο 11 ξερεισ πανω κατω την ταρίφα? κ θα φτάσει η L20 για cpu chipset κ προοπτικές vga? στα 600L/h δεν ειναι?μη ξαναπέρνουμε αλλα μετα. μπανισα k την L30 στο hackshop 42 europoula διχωσ φπα.καλα δεν ειναι?

Θα του στείλεις ένα Π/Μ. με αυτά που θέλεις και μετά θα περημένεις απάντηση, αυτός θα σου τα βρει και τα 2! Για την ταρήφα θα πρέπει να συνενοηθείς μαζί του... Τώρα για αντλίαν είναι αν πας για μια δυνατή πέρε καλήτερα την Ehaim 1250 με 59+φπα(τιμή multirama) ή αν σου φένοντε πολλά μπορείς να ψάξεις σε petshop για την L30 (ή καμία άλλη με αντοίστηχη απόδοση)... Ρώτα και τον κατασκευαστή των μπλοκ για καμιά αντλία να σου προτήνει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.