Jump to content

k8nsnxp-939 fsb???

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανα παλικάρι αν η K8NSNXP-939 έχει FSB1000MHz ή 800? Γνωρίζω για την Κ8ΝS-939 που έχει FSB800 και δε με βολέυει. Προτιμάτε η συγκεκριμένη που ρωτάω ή η MSI Neo2 platinum 939?? Ή μήπως κάποια άλλη? αλλα δεν κυκλοφορεί και καμία άλλη στην ελληνική αγορά... Μπας κ ξέρετε κ κανένα φτηνό online κατάστημα με watercool parts?

οι δυο gigabyte ειναι ολοιδιες.Η μοναδικη διαφορα ειναι το εξτρα φαν που εχει η XP

Δεν είναι απλό fan αυτό, είναι για το σύστημα 6φασικής τροφοδοσίας της cpu που την κάνει πιο σταθερή. Έιναι σίγουρο ότι εχει 800fsb? Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει διαφοροποιηθεί?

Αρχική απάντηση από Κατσαβριάς Ε [Σήμερα, στις 13:58]

Δεν είναι απλό fan αυτό, είναι για το σύστημα 6φασικής τροφοδοσίας της cpu που την κάνει πιο σταθερή.

...το οποίο πρακτικά είναι εντελώς άχρηστο. Όλες οι socket 939 μητρικές έχουν 1000MHz HTT, είναι το default των CPU εξάλου. Και αυτές οι δύο είναι ολόιδιες μεταξύ τους.

Για τα watercooling parts, τι ψάχνεις?

Οι δύο μητρικές είναι πράγματι ολόηδιες!

Αλλά ξέρει κανένας να μου πεί αν μπορώ να βάλω το bios της k8nsxp 939 στην k8ns ultra 939?

Αρχική απάντηση από Vadergr

Για ποιον λογο?Ιδιες εκδοσεις ειναι!Αν ξερεις κατι παραπανω πες μας...

Έχω δοκημάσει τα f2, f4, f5 ,f6a(beta) και κανένα δεν κρατά το 3χ ΗΤΤ ανώ το βάζω (και αποθηκέβετε) από το bios... και έτσι ενώ μπένω στο bios και βλέπω 3x από το Central Brain Identifier 7.4 βλέπω 4χ! το ίδιο ισχύει και για το 2χ και το 5χ...

Επήσης για την xp υπάρχει μέχρη F8 bios...

Η παρακάτω φωτό είναι με 3χ ΗΤΤ από bios...

post-1666-1416071595,1106_thumb.jpg

Μηπως ειναι λαθος του προγραμματος?Εχεις δοκιμασει αν κολλαει το συστημα σου αν υπερβεις κατα πολυ το μεγιστο οριο με τον 3χ πολλαπλασιαστη?

Αρχική απάντηση από Vadergr

Μηπως ειναι λαθος του προγραμματος?Εχεις δοκιμασει αν κολλαει το συστημα σου αν υπερβεις κατα πολυ το μεγιστο οριο με τον 3χ πολλαπλασιαστη?

Tα 253 fsb είναι το μέγηστο σταθερό... και είναι το ίδιο ότι και να το βάλω το ΗΤΤ 3χ ή 4χ ή 5Χ!!!

Και το Central Brain Identifier 7.4 δείχνει πάντα την ίδια εικόνα!!!

Ξέρεις κανένα άλλο πρόγραμμα για να το ελένξω???

Δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό που είπες για τις mb me 939 socket. Έριξα μια ματιά στα spec. των μητρικών στη σελιδα τησ gb αλλα τπτ. Αλλα για την k8ns-939 νομιίζω ειδα στο mgmanager οτι ειναι με fsb800, μπορει να ειναι πατάτα βεβαια. Την έχω σε καλύτερη υπόλιψη την gb απο την msi αλλα δεν θέλω και να μου υστερεί σε επιδόσεις κ ποιότητα αξιοπιστία μιασ κ δίνουμε τοσα λεφτά. Εαν στη παρούσα φάση ομως η msi έκανε καλύτερη υλοποίση με το nf3ultra θα καταφύγω βεβαίωσ προσ εκεί.

Για watercool θέλω να πάρω κατι καλό για cpu kai chipset στην παρουσα φάση να σηκώνει δηλαδη πολυ καλα αυτα τα δύο. Για να το κανω κ τπτ πειράγματα. σκεφτομαι να παρω την eheim που σηκώνει 1200lt/h κ κανενα διπλο black ice ψυγείο, αλλα πολλα τα λεφτα!! βαλε κ τα blocks...μασ γαμ*ησε! καλα ρε παιδια δεν ειναι λίγο κουλο να εχουν 2 διαφορετικεσ εκδοσεισ μητρικησ το ίδο bios?

H k8ns ultra 939 μου κάστησε 118 ευρό τεληκή δεν είναι πολλά!

Και είμαι άνετα και σταθερά με 11χ253, ακόμα και να μην ανέβω άλλο πηστέβω είναι πολύ καλά για μιά μητρική με τέτοι κόστος...

Το MSI έχει πολλές ιδιοτριπίες, και είναι ακρηβότερο (133+φπα από εκεί που πήρα την gigabyte...)

Νερό σε Νforce3 chipset δεν έχω δει... εσύ το ήδες κάπου και θέλεις να το κάνεις?

Ο χόρος που υπάρχει ανάμεσα στο chipset και την κάρτα γραφηκών είναι πολύ μηκρός.... ειδηκά αν έχεις "μακριά" κάρτα γραφηκών...

Νερό μπορείς να βάλεις και costum και να σου βγει φθηνότερα και να έχεις και καλήτερη απόδοση!

Φιλε Κατσαβρια, στο ξαναλεω... Ειναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ .Οσο για αυτο περι msi πιο γρηγορη της gigabyte μπορω απλα να γελασω.Εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα στο chipset... Μην ανησυχεις καθολου.Πηγαινε www.extremesystems.org και δες και μονος σου.Υπαρχουν παρα πολλοι που εφυγαν απο την neo2 για να πανε στην gigabyte...

Αρχική απάντηση από Κατσαβριάς Ε

Δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό που είπες για τις mb me 939 socket. Έριξα μια ματιά στα spec. των μητρικών στη σελιδα τησ gb αλλα τπτ. Αλλα για την k8ns-939 νομιίζω ειδα στο mgmanager οτι ειναι με fsb800, μπορει να ειναι πατάτα βεβαια. Την έχω σε καλύτερη υπόλιψη την gb απο την msi αλλα δεν θέλω και να μου υστερεί σε επιδόσεις κ ποιότητα αξιοπιστία μιασ κ δίνουμε τοσα λεφτά. Εαν στη παρούσα φάση ομως η msi έκανε καλύτερη υλοποίση με το nf3ultra θα καταφύγω βεβαίωσ προσ εκεί.

Για watercool θέλω να πάρω κατι καλό για cpu kai chipset στην παρουσα φάση να σηκώνει δηλαδη πολυ καλα αυτα τα δύο. Για να το κανω κ τπτ πειράγματα. σκεφτομαι να παρω την eheim που σηκώνει 1200lt/h κ κανενα διπλο black ice ψυγείο, αλλα πολλα τα λεφτα!! βαλε κ τα blocks...μασ γαμ*ησε! καλα ρε παιδια δεν ειναι λίγο κουλο να εχουν 2 διαφορετικεσ εκδοσεισ μητρικησ το ίδο bios?

Λαθος του Mgmanager.....

Αρχική απάντηση από Κατσαβριάς Ε

kala re file!ti malwneis?einai idies ok. :)

gia watercool ths nf3 mhn anyshxeis ola volevontai... yparxei lysh gia ola. costum ennoeis? psygeio aftokinhtou k handmade blocks? pou ta vriskw omws?

ase koitaza k ta vapo prin ligo k me skotwsan oi times tous!

1ον Δεν σε μαλώνω!

2ον ΕΛΛΗΝΙΚΑ... μου βγήκαν τα μάτια... (είναι και κανόνας του forum)

3oν ναι για τέτοι costum σου λέω μπορείς να βρεις ψυγειο tranzit, home made block kαι μια L20 και θα είσαι μια χαρά (αυτά έχω και εγώ...)

Και για να δεις ότι ούτε σε μαλώνω ούτε σε αποπέρνω θα σου πω ποιός θα σου βρεί και ψυγείο και θα φτιάξει χειροποιητο μπλοκ... Και τα δύο καταπληκτηκής απόδοσης και χαμηλής τιμής...

:T:eleven :T:

(όχι ότι είναι και κανα μυστηκό...):p

Δεν ηταν για εσενα ρε συ το μαλωνεις :p Καλα κ τα ελληνικα αλλα βαριεμαι να το γυριζω συνεχεια σε αγγλικα...Και πωσ τη κανει τη δουλεια ο 11? πωσ θα του πω τι θέλω? πως θα φτάσουν σεμενα που ειμαι στη μακρυνη Ξάνθη? για το ford transit καβατζωνω απο το 1ο που βρίσκω στο δρομο? η περνω σβάρνα ολα τα συνεργεια?κ αν μου δωσουν καμια χαλασμενη *******? γενικα αν μου βρει το ψυγειο κ μου κανει μπλοκ ο 11 ξερεισ πανω κατω την ταρίφα? κ θα φτάσει η L20 για cpu chipset κ προοπτικές vga? στα 600L/h δεν ειναι?μη ξαναπέρνουμε αλλα μετα. μπανισα k την L30 στο hackshop 42 europoula διχωσ φπα.καλα δεν ειναι?

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 20:27]

Tα 253 fsb είναι το μέγηστο σταθερό... και είναι το ίδιο ότι και να το βάλω το ΗΤΤ 3χ ή 4χ ή 5Χ!!!

Και το Central Brain Identifier 7.4 δείχνει πάντα την ίδια εικόνα!!!

Ξέρεις κανένα άλλο πρόγραμμα για να το ελένξω???

και στο "sandra" στο δείχνει.... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.