Jump to content

Lian-Li... αξίζουν τα (αρκετα) λεφτά τους?

Phant0m1442169125

Recommended Posts

Και όπως έχει πει και ένας συμφορουμίτης κάπου 'δω μέσα, "αυτό που μ'αρέσει στα Lian Li είναι ότι δε βρίσκω τίποτα που να μη μου αρέσει"

Ορισμενοι παντως εχουν υπερκτιμησει τα lian li.Η μαλλον ειναι υπερεκτιμημενα απο μονα τους.Ειναι πολυ καλα κουτια...αλλα προς θεου τοσα λεφτα ΔΕΝ τα αξιζουν.Δεν νομιζω πως μπορει κανεις να ισχυριστει με σοβαρα επιχειρηματα οτι το V2000 πχ αξιζει τα 300++.Να μου πεις και ποια ειναι τα σοβαρα επιχειρηματα...νταξει υπαρχουν ορισμενοι που δινουν 30000+ και παιρνουν 316ι.Εγω προσωπικα σεβομαι την επιλογη τους αλλα η 316ι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ αυτα τα λεφτα σε καμια περιπτωση.Απλα αγοραζεις και λιγο το ονομα και καπου μεσα σου θες να λες οτι πηρα ΚΟΥΤΙ.

Και για να διευκρηνησω δεν ειμαι καποιος που ειδε το κουτι στην βιτρινα και χαιρεται

Θεωρω πως δεν υπαρχει συγκριση των LianLi. Μπορει να κοστιζουν παραπανω απο οσο κατασκευαστικα κοστιζουν, αλλα αυτο ειναι κανονας σε ολες τις Hiend εταιριες. Πολυ καλο το Stacker, τιμιο κουτι, πολυ ευρυχωρο, αλλα καμμια σχεση.Καλως η κακως, την ανοδιωση που εχει η LianLi δεν την εχει ουτε καν πλησιασει η Coolermaster. Και η εργονομια ειναι σε αλλα επιπεδα. Συμφωνω απολυτα οτι σε καποια υπηρχαν προβληματα συντονισμου,πραγμα απαραδεκτο,αλλα λυνεται τοσο ευκολα που δεν υπαρχει θεμα επεκτασης...Δυστυχως(η ευτυχως) θα ειναι παντα, κουτια για λιγους...

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε. Το Lian Li το βάζεις επάνω στο τραπέζι ακόμα και στο σαλόνι. Τα άλλα τα κρύβεις στο πάτωμα και θέλεις τις USB ψηλά για να μη σκύβεις (λέμε τώρα).

Πάντως έχω το 6070A τρία χρόνια. Ησυχο, αλουμινένιο πορτάκι designάτο, εργονομία στο max, πρόβλημα κανένα.

Με εξαίρεση το μοντέλο 777, κανένα άλλο μοντέλο της lian-li δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί την έκθεση του στο σαλόνι.

Τώρα αν μοντέλο full-tower (με ροδάκια στο κάτω μέρος) διακιολογείται να έχει τις USB κτλ τόσο χαμηλα, πάω πάσο.

Σχετικό είναι βρε παιδιά / Οι κάρτες των 600e που σε 1 χρόνο παιζουν τα μισά game αξίζουν ? Το κουτι τουλάχιστο μένει . Τα έχεις ? πάρτο .

Να συμβαδίζει και με το υπόλοιπο hardware ομως. Οχι να αγοράσει κάποιος lian-li με οικονομιες ζωής :042: :042: για να στεγάζει μεσα τον a-xp - p4 2.4c .

Οτι πληρωσεις παιρνεις σ' αυτη τη ζωή.

Το εχω κατι χρονια , κανενα προβλημα

8.jpg

Πωπω ανταποκριση... για συμβουλη ξεκινησε και ανοιξε ωραιο θεματακι ε? Any&way κατέληξα στο Eclipse τελικα, μιας κ συγκριτικα με όσα σκεφτόμουν ειναι το καλύτερο value4money.

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το κουτί strato...Πάλι σε έξοδα με βλέπω:)

Χεχε...

Για τον συντονισμό τι λύση υπάρχει?

Υπαρχουν κατι πολυ λεπτα αυτοκολλητα αφρολεξακια(παχος 1-2χιλιοστα) που τα κολλησα στην μερια του κουτιου, ετσι ωστε οταν εφαρμοζεις το πλαινο δεν αφηνει περιθωρια κραδασμων...

Κύριοι το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700551 αξίζει για αναβάθμιση από το Kandalf; Μιας και μιλάμε για Lian-Lia:048: Επειδή έχει λυσάξει ένας συμφοιτητής να του πουλίσω το Kandalf και με βάζει σε πειρασμούς..

το LIAN LI PC-V1100B PLUS δεν φαίνεται να έχει ικανοποιητικό σύστημα ψύξης και δεν έχει removable motherboard tray...

η θέση του τροφοδοτικού του είναι κάτω οποτε ο ανεμιστήρας του δεν θα βοηθάει καθόλου στη συνολική ψύξη του συστήματος σου.

άποψη μου οτι το κανδαλφ δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση αντικατασταση. ειναι εξαιρετικο κουτι απ'ολες τις απόψεις

http://www.pcpro.co.uk/reviews/63374/lianli-pcv1100b.html?searchString=lian+li+pc+v1100b+plus+review+lian+li+pc+v1100b+plus+pluses+review+reviewed+reviewing+reviewer+reviews+reviewers

ρίξε μια ματια σε αυτό το review και ξανασκέψου το

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.