Jump to content

Ποιο UPS?

Warlord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες ποιο απτα 2 UPS προτεινετε για το συστημα της υπογραφης μου(+οθονη crt(tft se 2-3 μηνες)+hi-fi+πορτατιφ):

1)Mustek 1000VA (ειναι αρκετο?) - 120ε

2)Μustek 1400VA (ειναι υπερβολικο?) - 190ε

Ειμαι κατοχος του 1ου αυτη τη στιγμη και εχω συνδεμενα 2 pc το ενα με psu 480watt και το αλλο με ενα 465 ενα tft monitor το στεροφωνικο μια κεραια ενα δισκο εξωτερικο ενταξει και το usr. Μια χαρα κρατει. Βεβαια αν επερνα τωρα ups μαλλον θα πηγαινα για το 2ο γιατι εχω σκοπο να βαλω και κατι ακομα πανω :D!

Και εγώ μία ψήφο στην πρώτη σου επιλογή.

Είμαι με 800άρι PSU και 480 τροφοδοτικό, όλα ΟΚ.

Εκτός και θες να βάλεις και κανά παλιό PC επάνω με 300-350W τροφοδοτικό, οπότε τότε πας για το δεύτερο.

Αν εχεις διάθεση για μελλοντική αναβάθμιση, εγώ θα σου πρότεινα τη 2η επιλογή έτσι ωστε να βαλεις και pc και Monitor ανετα πάνω του

Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις σε χρόνους αυτονομία και δεν σκοπεύεις να προσθέσεις 2ο PC επάνω, τότε είσαι μια χαρά με την πρώτη επιλογή, για να μην σου πω και με το 800 μοντέλο της Mustek.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.