ison Ιανουάριος 26, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Τωρα που το λες και καμια γκαρσονιερουλα αμα παιζει δεν θα με χαλαγε(ρετιρε εννοειται να στησουμε και κανα wlan)Oποτε αμεσα προκυπτει και ανγκη για εξοπλισμο wlan.Αντε ρε παιδια δεν βλεπω δωρεες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αντε ρε παιδια δεν βλεπω δωρεες... Τις πηραν ολλες στο τσουναμι.!!!Χρονια πολλα κι 'πο μενα.!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 χρονια πολλα βρε! αντε και στα δικα μου (20-2) Επιδει πλησιαζουν τα δικα μου ειπα να μην σου παρω δωρο γιατι ου να τρεχεις να μου παρεις και συ δωρο .............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενταξει?????? αν εχεις προβλημα το τηλεφωνο του δικηγορου μου ειναι 90235669578edit: λαθος τηλεφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από proΕπιδει πλησιαζουν τα δικα μου ειπα να μην σου παρω δωρο γιατι ου να τρεχεις να μου παρεις και συ δωρο .............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενταξει?????? Και τι θα τον κανω τον pentium II στα 400?Μου λές?Οχι τπτ αλλο τον εχω περιτυλιξει κιολας.Γι αυτο σου λεω παρε μου τις ultra και δεν θα χασεις....τον εχω τεσταρει και ανετα πιανει τα 550 με χαμηλα timmings στις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ison Και τι θα τον κανω τον pentium II στα 400?Μου λές? Οχι τπτ αλλο τον εχω περιτυλιξει κιολας. Γι αυτο σου λεω παρε μου τις ultra και δεν θα χασεις....τον εχω τεσταρει και ανετα πιανει τα 550 με χαμηλα timmings στις μνημες. ειναι σιγουρο οτι τα timmings ειναι χαμηλα????? οκ τοτε δωσε μου την διευθυνση σου να σου στειλω την 9100se που εχω ...:P:P:P:P:P:P ANywaY Hap|Py BirthDay .... Που θα κοψεις τουρτα?????? εεεεεεεεεε????? παρτακι θα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Χρονια πολλα ... Εγω σου προσφερω αυτο το πανακριβο avatar : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 26, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Χρονια πολλα ... Εγω σου προσφερω αυτο το πανακριβο avatar : ΒΡΕ και ο Zaras εχει κοκκινο thundercat.... δεν λεει... δεν φτανει που μοιαζουν τα αvatar να ειναι σχεδον ιδια????????????Γαμω ειναι παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Χρονια πολλα ... Εγω σου προσφερω αυτο το πανακριβο avatar : OOOOO σε ευχαριστω πολυ !!! Γαματο πως μπορω να το κανω resize για να το βαλω?Ειναι 63 kb και ο λαμπης αφηνει μεχρι 20.Εχω photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 26, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Έτσι μπαίνει το avantar :p Θα το αλλάξω αύριο :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από morius Έτσι μπαίνει το avantar :p Θα το αλλάξω αύριο :p ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ το δωρο κλαψ!!! Fireknight καθαρισε.... Ετσι ξερω και εγω να το κανω το θεμα ειναι να συμπισω το gif για να παει στα 20 kb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 27, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από morius Έτσι μπαίνει το avantar :p Θα το αλλάξω αύριο :p ΚΛΕΕΕΕΦΤΗΗΗΗΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤοΟοΝ :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 27, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Εδω μπορεις να το μορφοποιησεις . Ο λαμπης μεχρι τοσο size επιτρεπει αλλα στο site μπορεις να κανεις διαφορες αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Να σαι καλα fireknight... :daisy: (αν καποιος μου στειλει κατι διπλο ...θα το παρεις εσυ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 27, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Χρονια πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 27, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ison Να σαι καλα fireknight... :daisy: (αν καποιος μου στειλει κατι διπλο ...θα το παρεις εσυ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.