17n Ιούνιος 1, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 παρε ενα 500 η 600w και για το μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis_L Ιούνιος 1, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Πρωτα απ' ολα απεγκατεστησες τους Nvidia Drivers πριν βαλεις τους Ati Drivers? Οντως το τροφοδοτικο σου ειναι παρα πολυ "λιγο" για τα standart των νεων καρτων γραφικων....οποτε καλο ειναι να πας και σε αλλαγη του .Δεν είμαι πρωτάρης σε τέτοια θέματα...(έκανα απεγκατάσταση τους drivers πριν βάλω την νέα κάρτα).Όσο για το τροφοδοτικό το έχω κατά ανάγκη...(έχω σκοπό να το αλλάξω, αλλα δεν παίζουν λεφτά αυτή την περίοδο).Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να φταίει το "τροφοδοτικό" ενώ κολλάει σε εφαρμογές που δεν έχουν απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών (τύπου office)...k δεν κολλάει στα παιχνίδια...(που τα παίζω σε full γραφικά).θα δοκιμάσω την καρτούλα σε άλλο pc αύριο k θα ενημερώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 1, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πιστεύω!Έτσι όπως τα λές δύσκολο να φταίει το τροφοδοτικό πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis_L Ιούνιος 1, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 ξανατίθεται θέμα θερμοκρασίας... Μετά από πολύωρη παρατήρηση(στο ati tool) είδα ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει μέχρι k τους 70c!!!(με minimum τους 50c, σε ένα χρονικό διάστημα τις τάξεις των 2 ωρών)(ps: οι 50c επιτεύθηκαν μονο όταν έβαλα manual το fan να δουλεύει 100%, αλλα όταν έβαλα να ψάξει για artifacts η θερμοκρασία ξανά πήγε στους 70c) τι λέτε?? φταίει οι θερμοκρασία τελικά η είναι normal αυτές οι θερμοκρασίες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούνιος 1, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 πολυ καλες δεν ειναι αλλα δεν νομιζω να φταινε κιολας..εμενα χτυπαει κατι 80αρες ξεγυρισμενες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Ιούνιος 2, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 H σειρά Χ1ΧΧΧ της ati είναι γενικά αρκετά ενεργοβόρα. Οπότε λογικές και οι θερμοκρασίες, μην σου πω και χαμηλότερες από ότι περίμενα, ειδικά για τέτοια εποχή.Την περίπτωση τροφοδοτικού δεν την αποκλείω πάντως. Λογικό αυτό που λες ότι θα κόλαγε σε πιο "βαριές" εφαρμογές, αλλά δεν ισχύει πάντα. Εμένα ας πούμε με ένα 300άρι που είχα σε αρκετά βαρύ σύστημα, δούλευαν όλα τζάμι, games, συμπιέσεις κλπ, εκτός από την κάρτα firewire, που δεν μπορούσα να εγκαταστήσω drivers με τίποτα. Έβαλα άλλο psu και όλα ΟΚ.Πολύ απλά δοκίμασέ την αλλού. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis_L Ιούνιος 10, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δοκιμάσω την καρτούλα σε άλλο pc, Το μονο που κατάφερα είναι να δοκιμάσω ένα 550w τροφοδοτικό (NoName)αλλα k πάλι παρουσίαζε προβλήματα, την τεταρτη θα μου έρθει ένα 600w ακάσα που παρήγγειλα ελπίζω με αυτό (αν τελικά φταίει το τροφοδοτικό) να μην έχω πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 23, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Μιας και δεν έχουμε κάνε νέο το θέμα κλειδώνει εδώ αν και θα ήθελα να μάθω αν τελικα έφταιγε το τροφοδοτικό......Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.