Jump to content

Προβλημα με την Sapphire rx1600 pro??

Recommended Posts

Εδώ k 1 μηνα έχω αγοράσει την εν λόγο κάρτα γραφικών k από την πρώτη βδομάδα μου παρουσιάζει προβλήματα το pc μου, συνήθως κολλάει k μου βγάζει άσπρη η μαύρη οθόνη μια φορα μου έβγαλε k μπλε οθόνη (k το σφάλμα που έβγαζε ήταν στο αρχείο ati2dvag.dll) το "αξιοσημείωτο" είναι ότι το σύστημα κολλάει τις περισσότερες φορες σε εφαρμογές word, powerpoint κλπ. δεν ξέρω τι να κάνω κάποια βοήθεια?? ευχαριστώ εκ τον προτερων.

εχεις δοκιμασει να αλλαξεις οδηγους?

το σφαλμα ειναι οντως στην καρτα σου με βαση το μηνυμα που σου βγαζει.

Έχω βάλει τους τελευταίους drivers αλλα τίποτα (υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι πρόβλημα θερμοκρασίας αλλα δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για να δω την θερμοκρασία τις κάρτας)

Εδώ k 1 μηνα έχω αγοράσει την εν λόγο κάρτα γραφικών k από την πρώτη βδομάδα μου παρουσιάζει προβλήματα το pc μου, συνήθως κολλάει k μου βγάζει άσπρη η μαύρη οθόνη μια φορα μου έβγαλε k μπλε οθόνη (k το σφάλμα που έβγαζε ήταν στο αρχείο ati2dvag.dll) το "αξιοσημείωτο" είναι ότι το σύστημα κολλάει τις περισσότερες φορες σε εφαρμογές word, powerpoint κλπ. δεν ξέρω τι να κάνω κάποια βοήθεια?? ευχαριστώ εκ τον προτερων.

google it :http://www.google.gr/search?hl=el&q=ati2dvag.dll+&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=

τελικά θέμα με τις θερμοκρασίες δεν υφίσταται (35-45 βαθμοί είναι πολύ?)κάθισα k το έψαξα λίγο να δω ποτε κολλάει το σύστημα k τελικά κολλάει μονο σε εφαρμογές "word,power point,acrobat κλπ..." τι λέτε να φταίει (λογικά πρέπει να είναι πρόβλημα τις καρτούλας γιατί όταν βάζω την nvidia επάνω δεν κολλάει το pc)

δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω πάρει στο κρανίο...θα δοκιμάσω ένα format k ένα άλλο psu k αν συνεχιστεί το ίδιο πρόβλημα θα πάω πίσω την καρτούλα ("μαλαμια"... μου που άλλαξα από nvidia σε ati)

Τι τροφοδοτικό έχεις ? αν είναι 300-400W(ειδικά αν είναι και noname) Μπορεί να μην δίνει σταθερή τάση και να κολλάει.. σε video(mpeg, DivX, DVD) θα κολλήσει ? δοκίμασε το..

Tο τροφοδοτικό είναι Prο-Power 350, δεν πιστεύω να φταίει αυτό όμως γιατί με την 6600gt δεν έχω πρόβλημα.

επίσης έχω δοκιμάσει όλους τους drivers (παλιούς, καινούριους). θα δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο pc μήπως δεν είναι συμβατή με την gigabyte που έχω (αλλα αυτό που με προβληματίζει είναι που κολλάει σε αυτές τις εφαρμογές, που δεν απαιτούν gpu ισχύ)

350w ειναι λιγα επεκταση ρευματος εχει η καρτα?

επέκταση ρεύματος?? τι εννοείς?? αν θέλει επιπλέον τροφοδοσία? (αν εννοείς αυτό, ναι χρειάζεται).αλλα αν ήταν έτσι δεν θα κόλλαγε γενικά k όχι μονο σε εφαρμογές office k άλλες παρόμοιες εφαρμογές?

επέκταση ρεύματος?? τι εννοείς?? αν θέλει επιπλέον τροφοδοσία? (αν εννοείς αυτό, ναι χρειάζεται).αλλα αν ήταν έτσι δεν θα κόλλαγε γενικά k όχι μονο σε εφαρμογές office k άλλες παρόμοιες εφαρμογές?

καλα καταλαβες.η mobo gigabyte που εχει μηπως εχει κατι αλλα και εγω που εχω gb και ati δεν εχω κανενα προβλημα.δοκιμασε σε αλλο pc την καρτα και πες μας

Πρωτα απ' ολα απεγκατεστησες τους Nvidia Drivers πριν βαλεις τους Ati Drivers? Οντως το τροφοδοτικο σου ειναι παρα πολυ "λιγο" για τα standart των νεων καρτων γραφικων....οποτε καλο ειναι να πας και σε αλλαγη του .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.