Jump to content

Προγραμμα Θερμοκρασιας

Alex1442169107

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα

εχωντας τα Windows Server 2003 χρησιμοποιηαα για την θερμοκρασια των δισκων & γενικα του συστηματος το Speedfan ,HDDlife &δεν μου δειχνουν τον 2ο δισκο (SATA )

ουσιαστικα

τωρα τι αλλο λετε να γινετε μηπως ασυμβατοτητα των server με τις εφαρμογες ???

Στο everest για την καρτα γραφικων εχει δυο θερμοκρασιες. Μια gpu και μια gpu ambient. Η δευτερη σε τι ακριβως αναφερεται?

Ομορφα ωραια και καλα

αλλα θερμοκρασιες στους δισκους δεν βλεπω εκτος αν δεν το εχω ψαξει καλα ???

ολα μια χαρα αναλυτικα αλλα για τους δισκους δεν βλεπω καποια ενδειξη να λεει για θερμοκρασια τους

Στην εφαρμογη HD Tune οπως θα δειτε και στις φωτο δεν δειχνει για τον SATA εχει ενα (!) τωρα σε τι μπορει να οφειλετε αυτο ????

Οπως επισης και στο everest δε δειχνει κατι ΙΣΩΣ επειδη ειναι TRIAL VERSION ακομα ??

Μαλλον παιζει ρολο του οτι ειναι "TRIAL VERSION" γιατι ενω δειχνει θερμοκρασια CPU & αλλα εκει που λεει "Τ" λεει TRIAL αρα λογικα θα ειναι οι 2 δισκοι μου αυτοι οποτε παμε σε αλλους δρομους :)

Κατεβασα και το HDDLife αλλα ουτε και αυτο δειχνει τον SATA :017:

post-2120-1442174380,9333_thumb.gif

post-2120-1442174381,2643_thumb.gif

SensorsViewPro... Απλά τέλειο.. Εύκολο στη χρήση και ουσιώδες..

OnFire φιλε τα ιδια και τα ιδια καμια αλλαγη ουσιαστικη στο ολο σκηνικο τα ιδια ολα τα χαρακτηριστικα τα βγαζει εκτος απο τον SATA δισκο

Μαλον αυτο που λεει ο Thanos_mac παιζει να ειναι. Δοκιμασε οσο ποιο πολλες διαφορετικες εφαρμογες μπορεις. Καποια θα ειναι συμβατη με τον controller της μητρικης σου.

• 2 weeks later...

Επειδη δεν βγαινει ακρη δεν θα πολυ σκασο και πολυ με τις μλκ

Θελω μια ερωτηση να μου πειτε αν ξερετε για το speedfan

ποια πρεπει να ειναι τικαρισμενα

απο αυτα που εχει τις επιλογες (Temp ,Temp1 ) για να καταλαβω ποιο ειναι τις mobo,CPU ,System

Ευχαριστω

post-2120-1442174392,6215_thumb.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.