Jump to content

Αρσενικο σε θυληκο sata?

Recommended Posts

Μιας και υποθέτω ότι στόχος σου είναι η κατασκευή μίας επέκτασης, θεωρώ καλύτερη, ευκολότερη και με μεγαλύτερη αξιοπιστία λύση την αγορά ενός καλωδίου με το μήκος που θες (εννοείται ότι πρέπει να προσέξεις να μην ξεπερνάει τα specs του πρωτοκόλλου - το λέω γιατί έχω δει πολλές φορές καλώδια με μήκη εκτός specs: κλασικό παράδειγμα τα USB).

Μιας και υποθέτω ότι στόχος σου είναι η κατασκευή μίας επέκτασης, θεωρώ καλύτερη, ευκολότερη και με μεγαλύτερη αξιοπιστία λύση την αγορά ενός καλωδίου με το μήκος που θες (εννοείται ότι πρέπει να προσέξεις να μην ξεπερνάει τα specs του πρωτοκόλλου - το λέω γιατί έχω δει πολλές φορές καλώδια με μήκη εκτός specs: κλασικό παράδειγμα τα USB).

Μηπως εχεις ιδεα ποσο ειναι το μεγιστο μηκος για sata?

Πριν απο κανα χρονο ειχα αγορασει ενα τετοιο καλωδιο περιπου 1,2 μετρα (απο το αμερικα). Δε το δοκιμασα ομως στην πραξη για να δω αν ειχε απωλειες κτλ.

Μηπως εχεις ιδεα ποσο ειναι το μεγιστο μηκος για sata?

Νομίζω η προδιαγραφή γενικά αναφέρει 6 feet δλδ ~2 m.

Αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι για SATA 1 το max είναι 1 m.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.