Jump to content

BRAVIA-X KDL 46X2000 46''

BoNito1442169110

Recommended Posts

και θα δωσει τοσα χρηματα για να βλεπει καναλια

κακα τα ψεμματα για να δει σωστα σε αυτες θελει συνδεση hdmi

και εννοειται το αναλογο dvd ........ επειδη βλεπω σε προτζεκτορα σε

hdmi οταν την πρωτη φορα γυρισα σε καναλι νομιζα οτι χαλασε

η διαφορα ειναι τρομερη σε εικονα εγω βεβαια χρησιμοποιω και 110 ιντσες

Η συγκεκριμένη τηλεόραση πάντως δεν είναι mainstream προϊόν , οπότε τι γνώμες να σου πούμε?

Πάρε καλύτερα κανένα τεύχος του Hitech που να έχει κανένα συγκριτικό για τέτοια τέρατα μπας και βγάλεις άκρη.

Επί της ουσίας 3 σημεία:

1. θα γλυτώσεις μια περιουσία αν πας σε καλό μοντέλο στις 42" (π.χ. Philips-ambilight-pixelplus2) χωρίς να χάσεις δραματικά σε εμβαδόν.

2. την υπερανάλυση των 19φεύγαΧ1080 δεν θα την ευχαριστηθείς σε ταινίες αν δεν κυκλοφορήσουν (και καθιερωθούν) είτε τα BlueRay είτε τα HD-DVD.

3. αν όντως οι αποστάσεις σου είναι μεγάλες και άρα οι πολλές ίντσες αναγκαίες, η λύση του προτζέκτορα είναι μονόδρομος. Αν δεις ποδόσφαιρο ή καμιά καλή ταινία σε πάνω απο 100 ιντσες (~2,5 μετρα) θα καταλάβεις. Μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα η ανάγκη συσκότισης για να τον ευχαριστηθείς.

1)Το θεμα projectora το εχω σκευτει και εγω αλλα ειναι δυσκολη η εγκατασταση!

2)Η μεγαλη αναλυση δεν ειναι καλη???

3)Τα ψηφιακα καναλια δεν θα παιζουν καλυτερα σε μεγαλες αναλυσεις?

4)τι ειναι η συνδεδη hdmi

υ.γ.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

1)Το θεμα projectora το εχω σκευτει και εγω αλλα ειναι δυσκολη η εγκατασταση!

2)Η μεγαλη αναλυση δεν ειναι καλη???

3)Τα ψηφιακα καναλια δεν θα παιζουν καλυτερα σε μεγαλες αναλυσεις?

4)τι ειναι η συνδεδη hdmi

υ.γ.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

1)Δεν ειναι και τιποτα το φοβερα δυσκολο.Αν το θελεις,ειναι πολυ ευκολο!

2)Η μεγαλη αναλυση ειναι καλη αν μπορεις να της δωσεις σημα με αντιστοιχα μεγαλη αναλυση.Αν το σημα σου ειναι απλο video(320x280)τοτε για να το κανει 1900Χκατι χρησημοποιει αλγοριθμους πολλαπλασιασμου οι οποιοι "ξεχιλωνουν" την εικονα και το αποτελεσμα δεν ειναι καλο.

3)Οταν ενοεις ψηφιακα πια λες.Ελπιζω οχι το Nova γιατι και αυτο απλο video σημα εχει.

4)Ειναι υψηλης αναλυσης ψηφιακη συνδεση απο πηγη(dvd,pc)σε προβολεα η τηλεοραση με αντιστοιχη εισοδο.

Να εισαι καλα χαρα μας να βοηθαμε.

ΔΕν εννοω για nova.Ερτ ψηφιακη και λογικα και μελλοντικα ψηφιακα καναλια!

Για μια pioneer plasma 50'' τι λετε.?ειδα μια με πολλα extra ..

506xd.JPG

και μερικες extra πληροφοριες: http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=103277&ext=skroutz

τι λετε?

Είναι ακριβή και δεν σε συμφέρει να πάρεις Plasma τώρα... Κοίτα για LCD...

Εγώ έχω 42" plasma και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με την επιλογή μου, η οποία έγινε όμως πρίν από 1,5 χρόνο περίπου, όπου οι LCD ήταν απλησίαστες...

Η άποψή μου είναι να πας σε LCD...

Δε ξέρω καθόλου από τέτοιες οθόνες, απλά επειδή διάβασα ένα άρθρο πρόσφατα:

Όποια πάρεις να υποστήρίζει full τα πρότυπα ψηφιακής τηλεόρασης, και επίσης, γιατί 1 χρόνος εγγύηση μου ακούγεται λίγος? δε πάει παραπάνω σε τέτοιες τηλεοράσεις?

Ναι :)

... και απο θεμα καταναλωσης και απο εγγυηση και θεωρητικα απο θεμα διάρκειας ζωης.

Η αρχικη σου επιλογη (bravia) δε θα σε απογοητευσει in no way, αρκει το οικονομικο να μη σε απασχολει - γιατι ομολογουμενως ειναι πολυ ακριβη

Ναι :)

... και απο θεμα καταναλωσης και απο εγγυηση και θεωρητικα απο θεμα διάρκειας ζωης.

Η αρχικη σου επιλογη (bravia) δε θα σε απογοητευσει in no way, αρκει το οικονομικο να μη σε απασχολει - γιατι ομολογουμενως ειναι πολυ ακριβη

Απλα βρηκα αυτη την pioneer που ειχα τα παντα , ακομα και card reader αλλα η επιλογη της οθονης θα γινει μονο απο την ποιοτητα εικονας και μετα απο τα αλλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.