louis_gas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2006 Καλημερα, σκεφτομαι να παρω μια καρτα τηλεορασης αλλα μιας και δεν ξερω και πολλα πραγματα σχετικα ειπα να ζητησω τη γνωμη σας. κοιταξα λιγο και ξεχωρισα αυτα τα μοντελα: HAUPPAUGE WINTV PCI FM TERRATEC CINERGY 250 PCI εχει κανεις εμπειρια με τις συγκεκριμενες καρτες?? ποιες θα μου προτεινατε εσεις?? αυτα μου ζηταω ειναι: 1) οσο το δυνατον καλυτερη εικονα 2) να κανει capture σε καλη ποιοτητα μιας και θα χρησιμοποιειται πολυ για να γραφω καμια εκπομπη κλπ 3) να εχει video in για να κανω capture απο βιντεο και αλλες αναλογικες συσκευες 4) θα προτιμουσα να εχει ραδιοφωνο και τηλεχειριστηριο αλλα δε θα τα χαλασουμε εκει ευχαριστω για το χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Καλυτερα να πας σε μια που θα πιανει και το ψηφιακο της κρατικης τηλεορασης.Δες εδω:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=310272&Merchant_Id=1&sts_cid=3και αυτη,ειναι και pci-x:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702265 Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάϊος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 :107: ποτε προλαβες και απαντησες ρε θηριο? ακομα δεν ανοιξα καλα καλα το thread... ωραια αυτη που λες αλλα λιγακι ακριβη.. μενει στα "υπ οψην" και βλεπουμε. ομως μου εξηγεις λιγο τι παιζει με το ψηφιακο σημα που ειπες γιατι δεν εχω ιδεα? edit: ξεχασα να αναφερω οτι θελω να εχει και video in, να μπορω δηλαδη να κανω εγγραφη απο video και αλλες αναλογικες συσκευες.. το συμπληρωνω στο πρωτο ποστ :053: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Aver Media εχουν πολυ καλη ληψη! Εχω την 303 (50ε) και ειναι αριστη απο ολες τις πλευρες. Απο την αλλη, ενας φιλος μου πηρε την ιδια και την αλλαξε 2 φορες και στο τελος πηρε απο αλλη εταιρια. (αν και ηταν σε nforce chipset που παιζουν τρελες ασυμβατοτητες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 :107: ποτε προλαβες και απαντησες ρε θηριο? ακομα δεν ανοιξα καλα καλα το thread... ωραια αυτη που λες αλλα λιγακι ακριβη.. μενει στα "υπ οψην" και βλεπουμε. ομως μου εξηγεις λιγο τι παιζει με το ψηφιακο σημα που ειπες γιατι δεν εχω ιδεα? edit: ξεχασα να αναφερω οτι θελω να εχει και video in, να μπορω δηλαδη να κανω εγγραφη απο video και αλλες αναλογικες συσκευες.. το συμπληρωνω στο πρωτο ποστ :053: Απαντησα γρηγορα...οντως και φαντασου μολις ειχα σηκωθει για να παω παραλια! Λεω για το ψηφιακο λογο πολυ καλης εικονας σε αναλυση high def. αλλωστε το καλωδιο κεραιας που υπαρχει χρησιμοποιειται και πιανεις και αναλογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάϊος 30, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 τωρα γλυκοκοιταζω την WinFast DTV2000 H την βρηκα 75ευρω περιπου μαζι με μεταφορικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Ιούνιος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 καλη φαινεται^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 μια χαρά θα είναι η leadtek..!!! προσωπικα εχω την Winfast TV2000 εδώ και κάτι χρόνια και δουλεύει άψογα πολυ καλοί drivers + software και capture μια χαρά ειτε απο το tuner ειτε απο το composite in σε MPEG-1/2 μακριααα από κάτι Pixelview prolink κλπ.. αθλιοι drivers.. πετανε μεσα μια μ@λ@κια για προγραμμα το powerVCR καπως έτσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.