Jump to content

τη γνωμη σας για καρτα τηλεορασης?

louis_gas

Recommended Posts

Καλημερα, σκεφτομαι να παρω μια καρτα τηλεορασης αλλα μιας και δεν ξερω και πολλα πραγματα σχετικα ειπα να ζητησω τη γνωμη σας. :D

κοιταξα λιγο και ξεχωρισα αυτα τα μοντελα:

HAUPPAUGE WINTV PCI FM

TERRATEC CINERGY 250 PCI

εχει κανεις εμπειρια με τις συγκεκριμενες καρτες?? ποιες θα μου προτεινατε εσεις??

αυτα μου ζηταω ειναι:

1) οσο το δυνατον καλυτερη εικονα

2) να κανει capture σε καλη ποιοτητα μιας και θα χρησιμοποιειται πολυ για να γραφω καμια εκπομπη κλπ

3) να εχει video in για να κανω capture απο βιντεο και αλλες αναλογικες συσκευες

4) θα προτιμουσα να εχει ραδιοφωνο και τηλεχειριστηριο αλλα δε θα τα χαλασουμε εκει

ευχαριστω για το χρονο σας :)

Καλυτερα να πας σε μια που θα πιανει και το ψηφιακο της κρατικης τηλεορασης.

Δες εδω:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=310272&Merchant_Id=1&sts_cid=3

και αυτη,ειναι και pci-x:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702265

:107: ποτε προλαβες και απαντησες ρε θηριο? ακομα δεν ανοιξα καλα καλα το thread... :p

ωραια αυτη που λες αλλα λιγακι ακριβη.. μενει στα "υπ οψην" και βλεπουμε.

ομως μου εξηγεις λιγο τι παιζει με το ψηφιακο σημα που ειπες γιατι δεν εχω ιδεα? :D

edit: ξεχασα να αναφερω οτι θελω να εχει και video in, να μπορω δηλαδη να κανω εγγραφη απο video και αλλες αναλογικες συσκευες.. το συμπληρωνω στο πρωτο ποστ :053:

Aver Media εχουν πολυ καλη ληψη! Εχω την 303 (50ε) και ειναι αριστη απο ολες τις πλευρες.

Απο την αλλη, ενας φιλος μου πηρε την ιδια και την αλλαξε 2 φορες και στο τελος πηρε απο αλλη εταιρια. (αν και ηταν σε nforce chipset που παιζουν τρελες ασυμβατοτητες...)

:107: ποτε προλαβες και απαντησες ρε θηριο? ακομα δεν ανοιξα καλα καλα το thread... :p

ωραια αυτη που λες αλλα λιγακι ακριβη.. μενει στα "υπ οψην" και βλεπουμε.

ομως μου εξηγεις λιγο τι παιζει με το ψηφιακο σημα που ειπες γιατι δεν εχω ιδεα? :D

edit: ξεχασα να αναφερω οτι θελω να εχει και video in, να μπορω δηλαδη να κανω εγγραφη απο video και αλλες αναλογικες συσκευες.. το συμπληρωνω στο πρωτο ποστ :053:

Απαντησα γρηγορα...οντως και φαντασου μολις ειχα σηκωθει για να παω παραλια!

Λεω για το ψηφιακο λογο πολυ καλης εικονας σε αναλυση high def. αλλωστε το καλωδιο κεραιας που υπαρχει χρησιμοποιειται και πιανεις και αναλογικα.

μια χαρά θα είναι η leadtek..!!! :)

προσωπικα εχω την Winfast TV2000 εδώ και κάτι χρόνια και δουλεύει άψογα :)

πολυ καλοί drivers + software και capture μια χαρά ειτε απο το tuner ειτε απο το composite in σε MPEG-1/2

μακριααα από κάτι Pixelview prolink κλπ.. αθλιοι drivers.. πετανε μεσα μια μ@λ@κια για προγραμμα το powerVCR καπως έτσι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.