Arxagelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 ρε παιδια ειμαι σε νετ καφε έχω ενα 40GB USB σκλυρο δίσκο αλλα΄οταν τον βάζω να τον δει λέει "usb mass storage divise found" αλλα μετα πετάει μηνυμα "your hardware my not use propertly" κατεβασα τους drivers usb 2.0 για windows αλλα παλι δεν τον βλέπει......????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάϊος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Μηπως δεν εχεις access να εγκαταστασεις κατι ? Σε αλλο μηχανημα εκει περα εχεις τη δυνατοτητα να το δοκιμασεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάϊος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 ναι το εβαλα και σε αλλο αλλα τα ιδια κάνει.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Μάϊος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 τα xp δεν χρειάζονται drivers για να χρησιμοποιήσουν usb δίσκο. απλά μήπως επειδη είσαι σε νετ καφε σου έχει κάποιον περιορισμό το κατάστημα στο να συνδέσεις usb συσκευές... δοκίμασε το σε έναν οικόσιτο νορμάλ υπολογιστη και ειμαι σίγουρος οτι θα το αναγνωρίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάϊος 29, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 οχι δεν εχουνε περιορισμό το falasaki usb το βλέπει κανονικα το HD δεν βλέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάϊος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ο σκληρος ειναι 3.5 η 2.5,αν 2.5 παιρνει ρευμα απο usb η ξεχωριστο τα πισι εχουν usb 2.0 το καλωδιο που χρησημοποιης τι μηκος ειναι (μεχρι 20 εκ.) σε πιες usb το βαζεις μπροστα η πισω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Μάϊος 30, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 να πω κάτι χαζό , ο σκληρός είναι κατά 99 ΕΊΔΕ e? μήπως έχεις το jumper σε λάθος θέση? το είχα πετύχει σε ενός φίλου μου με external usb to ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic1442169079 Μάϊος 30, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αν η εγκατάσταση των Windows είναι παλία, μπορεί να σου κάνει τέτοια προβλήματα, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τον usb root controller απο το device manager.Μην ανησυχείς, θα το βρεί αυτόματα ξανά, και αυτή τη φορά (λογικά) θα δουλευεί και ο δίσκος κανονικά.Αλλά απ'ότι βλέπω, ήθελές άμεση βοήθεια και δεν ήσουν και σε δικό σου υπολογιστή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ναι έχει δίκιο.... Μπορεί να μην χρρειάζονται οδηγούς για usb αλλά καμμιά φορά για να το δει θα πρέπει να βάλεις τους οδηγούς που έχει μέσα το cd του USB case γα να παίξει... Μου έχει τύχει αρκετές φορές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 30, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Εμενα όταν τον αγόρασα και τον έβαλα στο pc για να λειτουργήσει έπρεπε να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα τις κατασκευάστριας εταιρίας έτσι ώστε να γίνει ορατός στο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 με έχει τύχει να συνδέσω φλασάκι 1gb σε νετ καφε.. το βρηκαν κανονικα τα windows αλλα δεν το εμφάνιζαν στο my computer..πήγα δεξί κλικ my computer - manage - disk management και τον είδα από εκεί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 23, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Οκ.....το θέμα πάλιωσει και έπαψε να είναι επείγον....άρα κλειδώνει...Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.