Jump to content

USB HD ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Recommended Posts

ρε παιδια ειμαι σε νετ καφε έχω ενα 40GB USB σκλυρο δίσκο αλλα΄οταν τον βάζω να τον δει λέει "usb mass storage divise found" αλλα μετα πετάει μηνυμα "your hardware my not use propertly" κατεβασα τους drivers usb 2.0 για windows αλλα παλι δεν τον βλέπει......?????

τα xp δεν χρειάζονται drivers για να χρησιμοποιήσουν usb δίσκο.

απλά μήπως επειδη είσαι σε νετ καφε σου έχει κάποιον περιορισμό το κατάστημα στο να συνδέσεις usb συσκευές...

δοκίμασε το σε έναν οικόσιτο νορμάλ υπολογιστη και ειμαι σίγουρος οτι θα το αναγνωρίσει :)

Ο σκληρος ειναι 3.5 η 2.5,αν 2.5 παιρνει ρευμα απο usb η ξεχωριστο τα πισι εχουν usb 2.0 το καλωδιο που χρησημοποιης τι μηκος ειναι (μεχρι 20 εκ.) σε πιες usb το βαζεις μπροστα η πισω???

Αν η εγκατάσταση των Windows είναι παλία, μπορεί να σου κάνει τέτοια προβλήματα, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τον usb root controller απο το device manager.

Μην ανησυχείς, θα το βρεί αυτόματα ξανά, και αυτή τη φορά (λογικά) θα δουλευεί και ο δίσκος κανονικά.

Αλλά απ'ότι βλέπω, ήθελές άμεση βοήθεια και δεν ήσουν και σε δικό σου υπολογιστή....

Ναι έχει δίκιο.... Μπορεί να μην χρρειάζονται οδηγούς για usb αλλά καμμιά φορά για να το δει θα πρέπει να βάλεις τους οδηγούς που έχει μέσα το cd του USB case γα να παίξει... Μου έχει τύχει αρκετές φορές.....

Εμενα όταν τον αγόρασα και τον έβαλα στο pc για να λειτουργήσει έπρεπε να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα τις κατασκευάστριας εταιρίας έτσι ώστε να γίνει ορατός στο σύστημα.

με έχει τύχει να συνδέσω φλασάκι 1gb σε νετ καφε.. το βρηκαν κανονικα τα windows αλλα δεν το εμφάνιζαν στο my computer..

πήγα δεξί κλικ my computer - manage - disk management και τον είδα από εκεί!!

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.