Jump to content

update bios

unknown

Recommended Posts

γεια χαρα,

τροποποιω το βιος της 6800 με το nibitor το αποθηκευω σε μια boot disk και μετα κανω copy paste το nvflash και κατι αλλα αρχεια που ειχε το zip που κατεβασα...

restart....

nvflash -4.........

αρχιζει και φορτωνει....

press y λεει....

παω να πατησω ΤΙΠΟΤΑ!δοκιμαζω με πληκτρολογιο μη ασυρματο ΤΑ ΙΔΙΑ:009:

........................

το πληκτρολογιο με γραφει κανονικα....

ξερει κανεις τι φταιει?

Μπορει να ειναι θεμα ρυθμισεων. Γινονται κατι βλακειες πολλες φορες με hardware και τετοια οταν αλλαζεις bios.Καθως ανοιγεις το pc κρατα το κουμπι power που αναβει πατημενο. Ετσι μπαινουν οι default ρυθμισεις.

Μπορει να ειναι θεμα ρυθμισεων. Γινονται κατι βλακειες πολλες φορες με hardware και τετοια οταν αλλαζεις bios.Καθως ανοιγεις το pc κρατα το κουμπι power που αναβει πατημενο. Ετσι μπαινουν οι default ρυθμισεις.

για κάρτα γραφικών μιλάει το παιδί, όχι motherboard :)

Μου το είχε κάνει και εμένα.. Τελικά το είχα φτιάξει το batch μέσα από τα windows και δεν χρειάστηκε να πατήσω τίποτα. Μέχρι και reboot έκανε μόνο του.

Αλλά δεν θα σου το πρότεινα. Δεν κερδίζεις κάτι...

@Indiana

παλι εκτος θεματος. σορρυ ρε παιδια αλλα οποτε βλεπω σχετικα με bios και update ειναι παντα της mobo οποτε τα πηρα σβαρνα γι' αυτο μου φαινοταν και παραξενη η ονομασια της motherboard.....

@guru

Δεν πειραζει φιλε guru κρατα οτι σου ειπα, καποτε θα κανεις και bios update της motherboard.....

bios update εχω κανει στη μητρικη..τα ιδια εκανε αλλα εβαλα στην bootdisk ενα autoexec και συμπληρωσε μονο του το ονομα του βιος..

το batch ειναι σαν το winflash πχ?

γεια χαρα,

τροποποιω το βιος της 6800 με το nibitor το αποθηκευω σε μια boot disk και μετα κανω copy paste το nvflash και κατι αλλα αρχεια που ειχε το zip που κατεβασα...

restart....

nvflash -4.........

αρχιζει και φορτωνει....

press y λεει....

παω να πατησω ΤΙΠΟΤΑ!δοκιμαζω με πληκτρολογιο μη ασυρματο ΤΑ ΙΔΙΑ:009:

........................

το πληκτρολογιο με γραφει κανονικα....

ξερει κανεις τι φταιει?

ναι φταιει η εκδοση dos που εχεις στην δισκετα.

φτιαξε dos δισκετα απο win98 , κρατησε τα απαρατητα αρχεια μεσα και βαλε τα αρχεια του nvflash και το bios σου. και ολα θα πανε μια χαρα.

δηλαδη? ποια ακριβως ειναι η παραμετρος και πως πρεπει να την τροποποιησω για να επιλεγει απο μονο του το y?

δεν εχω πουθενα εγκατεστημενα τα 98 ομως....

απ`οτι καταλαβα δεν σου δουλευει το πληκτρολογιο μετα απο καποιες εντολες.. σωστα?

αν ειναι ετσι τοτε κατεβασε αυτο το dos απο εδω (ειναι ετοιμο μαζι με το nvflash) και βαλε μονο το βιος σου μεσα..

http://briefcase.pathfinder.gr/download/529958

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.