manik Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 Γεια σας παιδιά.Αποφάσισα να πάρω μια 19άρα TFT widescreen για να διώξω το μπαούλο την Sony E250 και είμαι ανάμεσα στις Viewsonic VA1912w-2 και FS ScaleoView 19-1.Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι τι παίζει με την εγγύηση της FS (αν και κάτι πήρε το μάτι μου για 4 pixel). Η Viewsonic δίνει σίγουρα 0 pixel.Τις οθόνες θα τις δω εν λειτουργία σίγουρα.Ποιο καλά μου αρέσει βέβαια η FS σαν σχεδίαση.Από τιμές την Viewsonic την βρίσκω στα ~308e.Την FS θα την δω αύριο.Τις έχει κανείς για να πει εντυπώσεις;Ευχαριστώ.
manik Μάϊος 30, 2006 Author #2 Μάϊος 30, 2006 Τελικά τσίμπησα την Viewsonic σήμερα το πρωί στα 272e λόγω ειδικής προσφοράς.. :045: Από καμμιά ώρα που πρόλαβα και την χρησιμοποίησα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Η οθόνη είναι pixeldead-free.Την δοκίμασα με το DeadPixelBuddy. :023: Έβαλα και DVD και έπαιξα λίγο Falcon4:AF και δεν είδα πουθενά ghosting.Περισσότερες εντυπώσεις πιο βράδυ όταν σχολάσω.
Greek Μάϊος 30, 2006 #3 Μάϊος 30, 2006 Άντε με γεια.... Πές μας και εντυπώσεις... Πολύ καλή τιμή την πήρες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.