Jump to content

nv5 silencer σε v9999td

Tha GlobeRotter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπήκα στο σίτε του νβ5 σιλενσερ και οντως λεει πως δεν υποστηρίζει τις ασους. Στην αναζήτηση του google είδα πως υπάρχει ενα connector ειδικο για τισ v9999 για να μπαινει το νβ5. ξερει κανεις τπτ για αυτο, το εχετε δοκιμάσει? αν ναι, που μπορω να το βρώ?

ps.σορρυ για τα λάθη αλλα εχω συνηθίσει να γράφω σε greeklish

Αρχική απάντηση από Yiannakas

την αγόρασα για την msi6800gt και μου έσπασε ένα βιδάκι και δεν μου το άλλαξαν από το χακ που το πήρα.

τι ρολο βαραει αυτο στο συγκεκριμενο θρεντ? :OT:

Φιλε την πηρα για μια Asus V9999TD και δεν εκανε...εκτος απο το βυσμα, το μολεξ του τροφοδοτικου δεν μπαινει γιατι δεν αφηνει κενο να χωρεσει λογω του ανεμιστηρα...δλδ δεν κανει!!

Την πουλησα....

Σημερα πηρα κι εγω ενα NV5 και ηταν χαλια.. Η θερμοκρασια ανεβηκε 2οC(53) σε load απο πριν..Μαλλον το χαλκινο της MSI ειναι καλυτερο..Πως ολοι βλεπουν μεγαλες διαφορες?

:hmm:

εγω παντως επεσα 20 βαθμους κατω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τον ηχο... :happy:

με την βοηθεια και της artic silver 5 ...

δεν κάνει το silencer στις Asus , το έχουμε ξαναπεί. Μόνη λύση το zalman V700 , που είναι πολύ καλό και πολύ αθόρυβο. Δεν ξέρω όμως αν το φέρνουν Ελλάντα , αλλιώς πρέπει να το φέρεται απόξω

Αρχική απάντηση από nikos

δεν κάνει το silencer στις Asus , το έχουμε ξαναπεί. Μόνη λύση το zalman V700 , που είναι πολύ καλό και πολύ αθόρυβο. Δεν ξέρω όμως αν το φέρνουν Ελλάντα , αλλιώς πρέπει να το φέρεται απόξω

Κανα link προχειρο, για να το βρω απ'εξω?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.