qyte Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 Αγορασα σημερα την eVGA 7600GT και αυτοι στο site τους εχουν drivers 84.56Ενω στο site της nvidia βλεπω οτι υπαρχουν 84.21!!!Αυριο λογικα θα κανω και format και θελω να ξερω ποιους προτεινετε να κατεβασω. Δεν ξερω με μπερδεψε αυτη η βλακεια που εγινε...http://www.evga.com/Support/Drivers/default.aspΚοιταξτε και μονοι σας παντως αν υπαρχει καποια αμφιβολια.Και κατι ασχετο...Πως και δεν εχει βγει κανενας καλος οδηγος overclocking για την συγκεκριμενη σειρα καρτων; Εννοω παρομοιος με αυτον που εβγαλε ο panoc για τις x1900xt(δηλαδη κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για αρχαριους!!!)?:105: :115: Θα με βοηθουσε πολυ γιαυτο και το ρωτω, και γιατι εχω διαβασει πολλα σχετικαμε το o/c αυτης της καρτας.:098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 εγω τους 84.21 εχω που ηταν στο bundle της καρτας και ειναι πολυ σταθεροι.τους προτεινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάϊος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Βάλε αυτούς που προτείνει ο κατασκευαστής... Άρα τους 84.56.Όσο για τον οδηγό... θα το δούμε... Αν και κάποις εδώ μέσα κάτι έχει πάρει το μάτι μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qyte Μάϊος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Ναι αλλα δεν ειναι λιγακι κουφο να εχει πιο καινουργια εκδοση απο οδηγους αυτη η εταιρια και οχι επισημα η nvidia??? και μαλιστα να λεει οτι ειναι και WHQL certified????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 @apotsi δεν θα το εκρινα και τοσο αναγκαιο αν κρινω απο την προτιμηση του κατασκευαστη μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάϊος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Τί να σας πώ... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Εγώ πάντως αν μόλις είχα κάνει format θα εγκαθιστούσα τους τελευταίους. Προσωπική άποψη πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάϊος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Εγώ πάντος συμφωνω με τον giorgos_th. Είχα κάνει update τους drivers μου απο το site της nvidia και η κάρτα μου τα ψιλοέχασε .... και όταν έβαλα τους "εργοστασιακούς" δούλευε άψογα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάϊος 31, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 βασικα δεν εννοουσα αυτο αλλα τεσπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Ιούνιος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Ναι αλλα δεν ειναι λιγακι κουφο να εχει πιο καινουργια εκδοση απο οδηγους αυτη η εταιρια και οχι επισημα η nvidia??? και μαλιστα να λεει οτι ειναι και WHQL certified?????????Δεν νομίζω να είναι καινούργια έκδοση. Απλά πρέπει να είναι (και καλά) optimized drivers από την κατάσκευάστρια εταιρεία. Εξού και το διαφορετικό δεύτερο νούμερο (84.56). Τουλάχιστον κάτι τέτοιο συνέβαινε με μια MSI GeForce 2 Ti που είχα παλιότερα και με τους οδηγούς που πρότεινε η MSI.Όσο για το ποιους θα έβαζα: θα δοκίμαζα πρώτα αυτούς που δίνονται μαζί με την κάρτα και έπειτα θα πειραματιοζόμουν...Καλορίζικη όπως και να έχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 1, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Καλορίζικη. Στο ερώτημα σου, οι drivers οι official της nvidia είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να είναι συμβατές με όλες τις κάρτες γραφικών της εταιρίας. Αυτοί που δίνονται από την εταιρία, είναι ειδικά σχεδιασμένοι υσνήθως για την κάρτα σου. Εγώ προσψπικά με τη περίπτωση μου έβαλα τους official, καθώς ήταν πιο καινούργιοι. Τώρα νομίζω πως μπορείς να βάλεις τους official μετά το φορματ. Αν παρατηρήσεις οποιαδήποτε ανωμαλία σε κάποιο game, που δε πρόκειται, βάλε τους άλλους. Πάντως ποια έκδοση evga πήρες? έχω ακούσει από τα καλύτερα λόγια για την εταιρία, αλλά να ξέρεις πως αν είναι πολύ κλοκαρισμένη η κάρτα από την εταίρια, ενδέχεται να σου παρουσιαστούν{μακάρι όχι} κάποια προβλήματα που λύνονται ωστόσο, για αυτό αν θες δώσε κανα σχόλιο για τις επιδόσεις της μέτα το φορματ. Happy gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιούνιος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 εγω εχω την e-VGA 7900GTX 512MB DDR3με τους οδηγους του cd εβγαλα 6250-6280με αυτους που λεμε.....84.56 6316 το εκανα και postκαι με τους NVIDIA 91.31 BETA 5800 κατι........μιλαω για το 3dmark06ΑΡΑ.....ΤΟΥΣ 84.56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Βάλε τους 84.56 ....μιά χαρά παίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.