Jump to content

Ερωτηση Σχετικα με Drivers VGA... (nvidia)

qyte

Recommended Posts

Αγορασα σημερα την eVGA 7600GT και αυτοι στο site τους εχουν drivers 84.56

Ενω στο site της nvidia βλεπω οτι υπαρχουν 84.21!!!

Αυριο λογικα θα κανω και format και θελω να ξερω ποιους προτεινετε να κατεβασω. Δεν ξερω με μπερδεψε αυτη η βλακεια που εγινε...

http://www.evga.com/Support/Drivers/default.asp

Κοιταξτε και μονοι σας παντως αν υπαρχει καποια αμφιβολια.

Και κατι ασχετο...

Πως και δεν εχει βγει κανενας καλος οδηγος overclocking για την συγκεκριμενη σειρα καρτων; Εννοω παρομοιος με αυτον που εβγαλε ο panoc για τις x1900xt

(δηλαδη κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για αρχαριους!!!)?:105: :115:

Θα με βοηθουσε πολυ γιαυτο και το ρωτω, και γιατι εχω διαβασει πολλα σχετικα

με το o/c αυτης της καρτας.:098:

Ναι αλλα δεν ειναι λιγακι κουφο να εχει πιο καινουργια εκδοση απο οδηγους αυτη η εταιρια και οχι επισημα η nvidia??? και μαλιστα να λεει οτι ειναι και WHQL certified?????????

Εγώ πάντος συμφωνω με τον giorgos_th.

Είχα κάνει update τους drivers μου απο το site της nvidia και η κάρτα μου τα ψιλοέχασε .... και όταν έβαλα τους "εργοστασιακούς" δούλευε άψογα...

Ναι αλλα δεν ειναι λιγακι κουφο να εχει πιο καινουργια εκδοση απο οδηγους αυτη η εταιρια και οχι επισημα η nvidia??? και μαλιστα να λεει οτι ειναι και WHQL certified?????????

Δεν νομίζω να είναι καινούργια έκδοση. Απλά πρέπει να είναι (και καλά) optimized drivers από την κατάσκευάστρια εταιρεία. Εξού και το διαφορετικό δεύτερο νούμερο (84.56). Τουλάχιστον κάτι τέτοιο συνέβαινε με μια MSI GeForce 2 Ti που είχα παλιότερα και με τους οδηγούς που πρότεινε η MSI.

Όσο για το ποιους θα έβαζα: θα δοκίμαζα πρώτα αυτούς που δίνονται μαζί με την κάρτα και έπειτα θα πειραματιοζόμουν...

Καλορίζικη όπως και να έχει!

Καλορίζικη. Στο ερώτημα σου, οι drivers οι official της nvidia είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να είναι συμβατές με όλες τις κάρτες γραφικών της εταιρίας. Αυτοί που δίνονται από την εταιρία, είναι ειδικά σχεδιασμένοι υσνήθως για την κάρτα σου. Εγώ προσψπικά με τη περίπτωση μου έβαλα τους official, καθώς ήταν πιο καινούργιοι. Τώρα νομίζω πως μπορείς να βάλεις τους official μετά το φορματ. Αν παρατηρήσεις οποιαδήποτε ανωμαλία σε κάποιο game, που δε πρόκειται, βάλε τους άλλους. Πάντως ποια έκδοση evga πήρες? έχω ακούσει από τα καλύτερα λόγια για την εταιρία, αλλά να ξέρεις πως αν είναι πολύ κλοκαρισμένη η κάρτα από την εταίρια, ενδέχεται να σου παρουσιαστούν{μακάρι όχι} κάποια προβλήματα που λύνονται ωστόσο, για αυτό αν θες δώσε κανα σχόλιο για τις επιδόσεις της μέτα το φορματ.

Happy gaming ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.