AquaSonic1442169069 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2006 λόγο θερμοκρασίας (η κάτι αλλου μακάρι να ήξερα) το pc της υπογραφής μου οποτε του καπνίσει κολλάει. Το θέμα είναι ότι το κάνει συνεχεια. Έτσι επειδή λόγο εξετάσεων κλπ δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω, έβαλα τον Κ6 μου. Όμως πρόσεξα ότι τα win 2k που έχει πάνω ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ καθόλου ελληνικά... Δηλαδή από τα regional settings δεν υπάρχει tpt που να έχει σχέση με ελληνικά (δεν το είχα ψάξει όταν το έστηνα το pc...) Τι να κάνω τώρα? γράφω από τον convertor αλλα δη μπορώ να το κάνω συνεχεια... Μπορεί κανεις a με βοηθήσει? Τnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάϊος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Μέσα στα Regional Settings, κάπου κάτω έχει ένα κουμπάκι που λέει Greek. Αν δεν το τσεκάρεις αυτό δεν πρόκειται να σου δείξει τίποτε ελληνικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Ειχες δικαιο σε ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.